Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preseljenje

Nikolina Pišek ostaje na Novoj TV, no nije zatvorila vrata TV Pinku

'16.04.2011.,Zagreb - Team Club, Kaciceva 23, party povodom zadnje klape serije \'Najbolje godine\' u produkciji Nove tv. Nikolina Pisek i Sinisa Svilan. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
02.09.2011.
u 22:00

Za Srbe je najseksepilnija Hrvatica pa ne čude priče kako joj je ponuđeno da u novoj shemi TV Pinka bude jedno od zaštitnih lica

Iako su se srpski mediji raspisali da se naša zgodna voditeljica Nikolina Pišek zabavljala u društvu novog poslodavca Željka Mitrovića, vlasnika TV Pinka, čini se da, osim možda pokoje gaže, od njezina preseljenja u Beograd neće biti ništa.

– Mogu samo potvrditi da ostajem na Novoj TV. Svoj navodni angažman i napise da postajem zaštitno lice TV Pinka ne želim ni demantirati niti potvrditi – tajnovito je rekla.

Nikolina bi, naime, tvrdi srpski tisak, trebala biti jedno od zaštitnih lica popularne televizije u novoj programskoj shemi. Kad se s povećim društvom u dva sata poslije ponoći pridružila Mitroviću u VIP odjeljku popularnog beogradskog splava Freestyler, počelo se nagađati da slave novu i već dogovorenu poslovnu suradnju. Kako Nikolina o toj temi uopće ne želi razgovarati, srpski su novinari 'uhvatili' njezina prijatelja koji je i te večeri bio u njezinu društvu.

– Svi su bili raspoloženi, a kombinacija najboljeg šampanjca i dobre glazbe dovela je atmosferu do usijanja. Mitrović i Pišek nisu vodili poslovne razgovore jer je izlazak bio potpuno neplaniran – rekao je za Kurir blizak prijatelj atraktivne voditeljice, a potom je i Nikolina dala izjavu:

– Ne vidim ništa senzacionalno u jednom izlasku s društvom i o tome nemam nikakav komentar – kratko je rekla.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar alien79
alien79
02:07 03.09.2011.

Ma Popišekim se na ovaj članak

DO
doktorica
08:00 03.09.2011.

zanimljivo je da se sve takove Pišekice ne daju iz Zagreba ,a tako vole Beograd.....

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
22:40 02.09.2011.

Pišek...........to je zagorska riječ.Tak zagorci zovu ...rit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije