Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRVENI TEPIH GRAMMYJA

Nicole Scherzinger ponosno pozirala u crnoj haljini bez grudnjaka

Nicole Scherzinger
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
12.02.2017.
u 15:24

Nekadašnja frontmenica grupe Pussycat Dolls i sutkinja američkog X Factora na crvenom se tepihu pojavila u crnoj haljini Michaela Costella

Pjevačke zvijezde sinoć su u Los Angelesu pohodile zabavu prije večerašnje dodjele nagrada Grammy. Sudeći po fotografijama, najviše je pozornosti privukla Nicole Scherzinger (38).

Nekadašnja frontmenica grupe Pussycat Dolls i sutkinja američkog X Factora na crvenom se tepihu pojavila u crnoj haljini Michaela Costella ispod koje nije imala grudnjak, pa su se svi primijetili njene grudi.

Inače, Nicole je skoro dvije godine u vezi s najboljim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim (25), 13. igračem na ATP ljestvici.

>>Ovakvu je niste vidjeli: Zgodna pjevačica pijana nakon partijanja sa Simonom Cowellom

>>Još jedna slavna pjevačica ljetuje u Hrvatskoj: 'Oduševljena sam'

Komentara 3

PE
PepeCoco
21:51 12.02.2017.

e moja Nikole...stari se polako...šta nisi sredila stvar dok si bila mlada i ljepa

RO
rosalina
19:51 14.02.2017.

Halo gospođo / gospodine Ja sam osoba koja nudi kredite u inozemstvo. Sa kapitala da se upotrijebiti za odobravanje kredita između kratkoročne i dugoročne rasponu od pojedinaca 2000-5000000 svi ozbiljni ljudi su stvarno potrebna, a kamatna stopa je 3% godišnjeje .J'octroie financijskih kredita, home zajam, investicijski zajam, auto kredit, osobni zajam. Ja sam na raspolaganju za susret svoje klijente u maksimalno 3 dana od primitka zahtjeva. Ne ozbiljno refren osoba brzi odgovor je iznos kredita. To je do vas da mensualités.Vous treba novac zbog drugih razloga, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem maila: rosalina.duck2@gmail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije