Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festivali

Neno Belan na Večerima dalmatinske šibenske šansone s pjesmom ''Sanjaj''!

Čarobnjak iz Oza
Foto: PR FOTO
26.07.2016.
u 15:11

Pjesma će za širu publiku premijerno biti izvedena i na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku i to revijalno, izvan konkurencije za nagradu, jer je već izvođena u mjuziklu.

Pjesma “Sanjaj!” jedna je od 11 autorskih pjesama Nene Belana koje je skladao na tekst Ines Prajo, a nastalih za potrebe mjuzikla “Čarobnjak iz Oza” u režiji Nine Kleflin, čija je premijera bila 18. lipnja u Šibeniku na Međunarodnom dječjem festivalu.

Pjesma će za širu publiku premijerno biti izvedena i na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, 20. kolovoza, i to revijalno, izvan konkurencije za nagradu, jer je već izvođena u mjuziklu.

Završni solo na kraju pjesme na slide gitari odsvirao je Marijan Brkić, gitarist ''Parnog valjka''.

Pjesmu možete poslušati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije