Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokajnik

Nemeš je vidio snimke 106 dana i shvatio da Marijana nije lagala

nemes
02.08.2011.
u 22:00

Iako je u finalu Big Brothera Nemeš ljubavnicu prozvao lažljivicom i glumicom, uvjeren da je bio iskorišten, mladi se zavodnik predomislio. Kako na jesen izdaje novi singl, nema vremena za susret s Marijanom koja je u Kninu.

Prije pet dana Nikola Nemešević, polufinalist prvog regionalnog Big Brothera, potvrdio je za Večernji list da je pružio ruku pomirenja svojoj ljubavnici iz izolacije, šibenskoj nevjesti Marijani Čvrljak.

U jučerašnjem izdanju srpskog Storyja, 22-godišnji Beograđanin u intervjuu je otkrio što ga je točno ponukalo da je upravo on nazove, iako je u finalu emisije pred milijunskim gledateljstvom izjavio da više nikad ne želi ni čuti za nju, da je glumica, lažljivica i prevarantica. Na tom pljusku uvreda čestitali su mu pojedini gubitnici showa, ali i majka Nada Nemešević. Zbog čega je promijenio mišljenje?

– Kada sam pogledao sve snimke, od prvog do 106. dana u Big Brotheru, shvatio sam da ni jedna od mnogobrojnih teorija zavjere ne pije vodu. Nazvao sam je i počeli smo s raščišćavanjem našeg narušenog odnosa – izjavio je Nemeš srpskom Storyju. Objasnio je da Marijana i on ništa ne guraju pod tepih te da svi događaji u kući, ali i nakon izlaska ostaju dio njihove prošlosti, a za budućnost još ne stvaraju planove.

– Želim uživati u sadašnjosti, budućnost će doći. Ne želimo se zaletjeti ni u što. Kao i svaki čovjek tražim svoju sreću. Ne uživam u tome što gotovo nemam privatnost, ali unatoč pritisku ponašam se onako kako mislim da bi trebalo – ispričao je Nemešević i potvrdio Marijaninu priču da se još nisu vidjeli. Učinit će to tek na jesen. Ona će kolovoz provesti s kćeri, a on u pripremama glazbenog albuma. (dv/VLM)

Ključne riječi

Komentara 18

MI
mica1111
23:07 02.08.2011.

...ništa ne bude od te veze...uz brojne prepreke i razlika u obrazovanju...

OB
-obrisani-
02:41 03.08.2011.

Jbga, neki muskarci nisu sex machine da mogu podnijeti partnerice koje su nezasite, koje cuvaju partnera doma, slike i postave po internetskim stranicama, otvorene emaile, skyp-e stranice ili telefonske brojeve raznoraznih partnera sa sttrane. Zato neke cure i imaju toliko \"Nocnih Oscar-a ili One night stand\", pa kada im dojde vrijeme za udaju i djecu,tek tada vide koliko su pogrijesile i da ih vise nitko nece i ne zeli jer se smatraju humanitarnim smecem. Cak ni njihove lazi vise ne pomazu, ni obecanje kako mogu i zele imati djecu a ne mogu vec samo da bi uhvatile partnera, da ne bi ostale usijedlice ili sponzoruse. Imamo i mi jednu bivsu forumasicu, nekoliko laznih i nekoliko pravih profila, a u biti sama laz kao i njen zivot. Jedno pitanje pet laznih odgovora. Zagrepcanka,hmmmmmmm

PG
praseca gripa
22:37 02.08.2011.

Sodoma i Gomora! Jadni roditelji,ako i sami nisu od te sorte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije