Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

Nataša Janjić: Zašto me tjeraju u brak s Joškom Lokasom

nataša
Igor Kralj/Pixsell
Autori: tp, ip
23.10.2012.
u 20:00

Navodno u najstrožoj tajnosti pripremaju vjenčanje, no priče od usta do usta koje se usput i malo napušu, Nataša naziva bajkama

Glumicu Natašu Janjić (30) razljutili su napisi o zarukama s deset godina starijim Joškom Lokasom. Nakon četiri godine turbulentne ljubavi, par navodno planira tajno vjenčanje. No, Nataša tvrdi da su to tračevi koji je ljute i zbog kojih je spremna tužiti novine koje su to objavile.

– Svaki par u jednom trenutku planira vjenčanje, no ne želim da se na osnovu moje privatnosti prodaju novine – izjavila je glumica.

Još se nedavno šuškalo da je njihova veza na klimavim nogama. Govorilo se i o razlazu, kojemu su kumovale financije, no par je, po svemu sudeći, zaljubljeniji nego ikada. Glumačkim krugovima kruži priča da je baš Nataša povjerila prijateljicama kako ju je bivši televizijski voditelj zaprosio. Navodno u najstrožoj tajnosti pripremaju vjenčanje, no priče od usta do usta koje se usput i malo napušu, Nataša naziva bajkama.

Bila to istina ili laž, baš je na takav rasplet upućivao njihov fatalni susret. Joško i Nataša zaljubili su se i započeli vezu tijekom snimanja prve sezone “Mamutice” 2008. godine kada je on zbog nje ostavio bivšu suprugu Ivanu i njihovo troje djece.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
slavicabosnjak317
20:15 23.10.2012.

Tužii mene jer te smatram nemoralnom!

IC
ICCO
20:47 23.10.2012.

Nataša je najzgodnija HR glumica. Ono što ti misliš je tisuću puta vrijednije od toga što drugi o tebi ili tvojem ponašanju misle. Go, go Natasha!

GA
gabpet
08:59 24.10.2012.

Najzgodnija!? Ne znam, meni je jako ali zaista jako seksepilna! JAKO JAKO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije