Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na visu

Nataša Janjić Medančić objavila romantičnu fotografiju sa suprugom, pratitelji: 'Lijepo vas je vidjeti ovako zaljubljene'

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/15
08.08.2022.
u 11:56

Nataša i njezin suprug Nenad na fotografiji ne skrivaju koliko su zaljubljeni te koliko uživaju zajedno, a to su u komentarima primijetili i brojni pratitelji

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svojim objavama s mora. Ovoga puta Nataša se javila s otoka Visa, a svoje je pratitelje oduševila romantičnom fotografijom sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem. Par na fotografiji pozira zagrljen te nasmiješen. Nataša i Nenad na fotografiji ne skrivaju koliko su zaljubljeni te koliko uživaju zajedno.

U komentarima su im pratitelji uputili brojne komplimente, a javila im se i Natašina kolegica Ana Gruica Uglešić. "Kakav ste vi lijep par", poručila im je. "Istrijan i Dalmatinka, pa gdje ćeš ljepše! Lijepo vas je vidjeti ovako zaljubljene", "Najljepši i najzaljubljeniji par na ovim prostorima i šire", pisali su im pratitelji.  

Podsjetimo, Nataša i Nenad u braku su tri godine, a par zajedno ima dvoje djece: sina Tonija i kćer Kaju. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezina supruga Mateja Pašalića. 

Dodajmo da Nataša trenutačno uživa u godišnjem odmoru, a s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli brojne fotografije. Tako je nedavno sve oduševila fotografijom u narančastom bikiniju koji je istaknuo njezinu figuru. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije