Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna točka

Našu manekenku izvrijeđali Talijani, a za sve je kriv nogomet

Nina Morić
Foto: Instagram/Nina Morić
1/4
14.11.2017.
u 14:45

Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, na Facebooku je napisala kako poziva sve da dođu kod nje gledati Hrvatsku na SP-u, a njeni obožavatelji u Italiji to su shvatili kao provokaciju.

Nakon što je Italija ispala iz utrke za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji, manekenka Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, napisala je jedan status koji je podigao dosta bure.

- Ne budite očajni, svi ste pozvani kod mene da gledate Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, napisala je Nina na Facebooku, a zatim su se zaredali negativni  komentari u kojima je Nina bila izložena uvredama.

 

 

- Zašto se onda ne vratiš u Hrvatsku i živiš tamo? Greška Italije je što dopušta da u zemlju dolaze izbjeglice poput tebe. Prije nego odete naučite  poštovati zemlju koja vas je spasila od bijede - redali su se komentari među kojima je bila i dosta prostota i uvreda. Dok su je talijanski navijači napadali Nina je od hrvatskih obožavatelja dobila puno pohvala.  

Komentara 11

Avatar Grunf
Grunf
14:53 14.11.2017.

nije ona hrvatica. Njena nacija je narkomanija

CH
CharlesBukowski
18:15 14.11.2017.

hahaha manekenku hahaha

Avatar Linux
Linux
19:32 14.11.2017.

a kako ce shvatiti drukcije, budimo realni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije