Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani glumci

Naša glumica je sretna u Sarajevu, ne skriva koliko je zaljubljena

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/10
04.02.2020.
u 20:31

Tara Thaller trenutno živi u Sarajevu gdje studira na Akademiji dramskih umjetnosti i u Sarajevu se i zaljubila.

Glumicu Taru Thaller publika je upoznala zahvaljujući HBO-ovoj seriji "Uspjeh", RTL-ovoj "Pogrešan čovjek", a sada je odlučila posvetiti se studiju glume koji je upisala u Sarajevu i neko vrijeme je nećemo vidjeti na malim ekranima.

Zato Tara često objavljuje na Instagramu na kojem je otkrila kako joj je preseljenje u Sarajevo donijelo i novu ljubav. Zaljubila se u glumca Farisa Pinju koji je bio i natjecatelj showa X Factor Adria.

Nedavno su zajedno bili u Hrvatskoj i posjetili su Fužine i to je bila njihova prva zajednička fotografija objavljena na društvenim mrežama. Sada je Tara sliku s Farisom na Instagram storyju i očito je da ljubav između mladog para cvjeta, a istu fotografiju talentirani glumac podijelio je i na svom profilu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tara se odlučila za upis na Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu nakon Sarajevo Film Festivala na kojem je upoznala  glumce koji su joj savjetovali da okuša sreću u Sarajevu i uspjela se upisati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije