Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan martinović

Naš rukometaš zaprosio djevojku! Čestitke dolaze sa svih strana

Foto: Instagram screenshot
1/14
15.12.2023.
u 16:51

Martinović se ovim vijestima pohvalio na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio fotografije zaručničkog prstena, a brojni obožavatelji čestitali su paru u komentarima.

Hrvatski rukometaš i reprezentativac Ivan Martinović zaručio je svoju dugogodišnju djevojku Miriam Rath. Martinović se ovim vijestima pohvalio na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio fotografije zaručničkog prstena, a brojni obožavatelji čestitali su paru u komentarima.

Inače, Miriam je Ivanu velika podrška još od početka karijere. Od treninga do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri, a par je zajedno šest godina.

Uz brojne fotografije s rukometnih terena, Ivan često na Instagramu objavljuje privatne trenutke s Miriam. Ona je također sportašica, trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati. Ivan i Miriam žive u Njemačkoj, no na ljeto zajedno dolaze u Hrvatsku na more. 

VEZANI ČLANCI

Dodajmo da je Ivan karijeru započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču, ubrzo je zaigrao za VfL Gummersbach, a od 2019. godine igra za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf. Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije. Iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije, odabrao je Hrvatsku. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš i povremeni austrijski reprezentativac.

VIDEO Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije