Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI PLAYBOYEVE ZEČICE

Iznenadna smrt njene majke potresla je svijet, a ona danas izgleda kao njezina kopija

Foto: Instagram
1/8
26.05.2024.
u 18:00

- Ona je predivna. Izgleda baš kao njezina majka. U njoj vidim mladu Nicole. Učinio si sjajan posao odgajajući je, napisala je jedna od obožavateljica, primjetivši da 17-godišnja djevojka iz godine u godinu sve više sliči na svoju poznatu majku.

Dannielynn Birkhead (17) kći je legendarne Playboyjeve zečice i pop-ikone 90-ih Anne Nicole Smith, čija je tragična smrt u veljači 2007. godine podigla veliku prašinu u svjetskim medijima. Nakon majčine smrti Dannielynn živi s ocem, fotografom Larryjem Birkheadom (51) koji društvene mreže koristi za dijeljenje zajedničkih trenutaka sa svojom mezimicom.

Ponosni otac nedavno je objavio sliku sebe i kćeri s popularne konjske utrke Kentucky Derby, sad već tradicionalnidogađaj kojeg njih dvoje posjećuju svake godine. Tim povodom prigodno su se odjenuli, pa je tako Larry nosio elegantno odijelo i šarenu kravatu, dok je Dannielynn obukla svečanu crvenu haljinu. Ipak, fanovi su najprije primijetili jednu drugu stvar.

- Ona je predivna. Izgleda baš kao njezina majka. U njoj vidim mladu Nicole. Učinio si sjajan posao odgajajući je - napisala je jedna od obožavateljica, primjetivši da 17-godišnja djevojka iz godine u godinu sve više sliči na svoju poznatu majku. 

Dannielynn je na svijet došla 7. rujna 2006. godine, samo pet mjeseci prije nego što će se život njezine majke tragično ugasiti. Priča se da je Annu slomio jedan događaj od kojeg se nikad nije oporavila. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo joj pred očima samo tri dana nakon rođenja malene Dannielynn. On je s Bahama došao vidjeti tek rođenu polusestru i srušio se u bolničkoj sobi, da bi mu kasnijom obdukcijom doktori utvrdili smrt od predoziranja opijatima. U tom trenutku imao je tek 21 godinu.

VEZANI ČLANCI:

Annu Nicole ova obiteljska tragedija ostavila je u šoku, te se ubrzo i ona sama predozirala. Identitet oca u početku je bio nepoznat, a pored Larryja sumnjalo se na još trojicu muškaraca. Skrbništvo nad djevojčicom ipak dobija Birkhead i nakon potvrdnog DNK testa nastavlja odgajati Dannielynn. 

Podsjetimo, otac i kći prije par godina su gostovali na Daily Mail TV-u,  a gledatelji su odmah komentirali kako djevojčica jako sliči na pokojnu majku. Dannielynn je još 2012. postala Guessov model, a kako je kazala bilo joj je čudno kad je sebe prvi put vidjela na velikom plakatu.

GALERIJA: FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

- Tu je kampanju odradila kako bi odala počast svojoj majci koja je istu kampanju snimila prije 25 godina. Ljudi me uvijek pitaju hoće li biti model ili glumica a ja ima kažem kako sad samo želi biti dijete - kazao je njen otac koji je jednom prilikom medijima otkrio kako je njegova kćerka svjesna slave pokojne majke i interesa javnosti, ali se za sad trudi njoj osigurati što normalniji život. 

Anna Nicole Smith globalnu slavu stekla je 1993. godine kada se skinula za Playboy i osvojila titulu zečice godine, nakon čega se ostvarila i kao glumica. Njezinu priču obilježile su brojne tragedije, a sve je kulminiralo okončavanjem vlastitog života. 

VIDEO: Svećenik kojeg je prozvala Severina odgovorio videom: 'Pogrdne riječi nisu moje, ispričaj se mladima'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije