Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Glumac iz omiljene serije upucan tijekom razbojničkog napada, nije preživio

Foto: Profimedia
27.05.2024.
u 09:10

Prema izvještaju Policijske uprave L.A.-a, Wactora je smrtno ustrijelio jedan od tri osumnjičenika koji su pokušali izvaditi katalizator iz njegova automobila u subotu oko 3 ujutro

Johnny Wactor, glumac najpoznatiji po ulozi Branda Corbina u seriji "Opća bolnica", upucan je i ubijen tijekom pokušaja krađe katalizatora u središtu L.A.-a u subotu ujutro. Imao je 37 godina. Vijest je u nedjelju potvrdio Wactorov agent David Shaul za Variety

"Johnny Wactor bio je predivno ljudsko biće. Ne samo talentirani glumac koji je bio predan svom zanatu, već pravi moralni uzor svima koji su ga poznavali. Zalagao se za naporan rad te posjedovao upornost i stav da nikad ne odustaje. U profesionalnom životu punom uspona i padova uvijek je držao uzdignutu bradu i težio je dati najbolje od sebe", rekao je Shaul u izjavi za javnost. "Vrijeme provedeno s Johnnyjem bio je privilegij koji bismo poželjeli svima. On je tip čovjeka koji bi skinuo majicu s leđa i dao je onome kome je potrebna. Nakon više od desetljeća koje smo proveli zajedno, zauvijek će ostaviti prazninu u našim srcima", zaključio je menadžer.

GALERIJA: Glumica (64) iz serije General Hospital pronađena mrtva u polju, sve istražuje policija

1/4

Prema izvještaju Policijske uprave L.A.-a, glumca je smrtno ustrijelio jedan od tri osumnjičenika koji su pokušali izvaditi katalizator iz njegova automobila u subotu oko 3 ujutro na području Pico Boulevara i Hope Streeta. Johnny je proglašen mrtvim u lokalnoj bolnici.

Wactor je u  ABC-ovoj seriji "Opća bolnica" između 2020. i 2022. utjelovio Branda, sina Gladys Corbin (Bonnie Borroughs) koji je bio u braku s narkomankom Sashom Corbin (Sofia Mattsson), u ABC sapunici od 2020. do 2022. Pojavio se u više od 160 epizoda.

VEZANI ČLANCI:

Wactor je na televizijskim ekranima debitirao u dramskoj seriji "Army Wives", u kojoj se pojavio u različitim gostujućim ulogama između 2007. i 2009. Također je gostovao u serijama "Westworld", "The OA", "Station 19", "Siberia" ,” “Agent X,” “Vantastic,” “Animal Kingdom,” “Hollywood Girl,” “Training Day,” “Criminal Minds,” “Struggling Servers,” “Age Appropriate,” “NCIS,” “The Passenger” i “Rehab Barbee.”

Nakon pojavljivanja u "Army Wives", Wactor je od 2010. radio na nekoliko kratkih filmova, uključujući "The Grass Is Never Greener", "GoldenBox", "The Con-Artist", "Flyover States", "A Most Suitable Applicant, ” “The Interrogation”, “Anything for You, Abby” “The Relic” i “We Won't Forget,” između ostalih. Napisao je i glumio u kratkom filmu "Broken Riders" iz 2022.

Wactor se također pojavio u više  dugometražnih igranih filmova, od kojih je najznačajniji "USS Indianapolis: Men of Courage" iz 2016., redatelja Maria Van Peeblesa s Nicolasom Cageom, Tomom Sizemoreom i Thomasom Janeom u glavnim ulogama. Dodatni filmski angažmani uključuju "Menthol", "Ever", "Trapper's Edge", "Supercell" i "Dead Talk Tales: Volume I."

VIDEO: 'Progledaj srcem' slavi jubilarnih 10 godina

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Stradun
Stradun
15:55 27.05.2024.

Izgubio glavu zbog katalizatora? Strava!

CE
CenzuriranUskoro
11:14 27.05.2024.

Katalizator sveta krava zapada, zamisli izgubiti život zbog izmišljotine koje se ne ugrađuje u avione, tenkove .... Što je još najgore ubijenom je to bila obićna sitnica koju da su mu rekli što hoće bi se vjerojatno nasmijao. Samo je pitanje vremena kada će sa krađe šahtova i bakra krenuti i kod nas na katalizatore.

DD
Damir_d
11:33 27.05.2024.

Tako je to u zemlji demokracije i ljudskih prava! 17 000 ubojstava godišnje imaju u prosjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije