Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICKI MINAJ

Policija privela slavnu repericu zbog posjedovanja sumnjivih supstanci

Nicki Minaj
Foto: Reuters
1/6
27.05.2024.
u 08:30

Iako nisu spominjali konkretna imena, amsterdamska policija je rekla da je žena kažnjena i puštena oko 19:45 sati po londonskom vremenu, odnosno 45 minuta nakon što je Nicki trebala stati pred publiku u Mnachesteru.

Poznata američka reperica Nicki Minaj (41), ove subote bila je primorana otkazati svoj nastup u Manchesteru, a razlog je bizaran. Naime, 41-godišnju Amerikanku koja korijene vuče iz Trinidada i Tobaga u amsterdamskoj luci privela je policija zbog optužbi za posjedovanje lakih droga.

Organizatori koncerta oglasili su se na svom službenom profilu na X-u: - Unatoč Nickinim najvećim naporima da istraži svaki mogući način kako bi se održao večerašnji nastup, današnji događaji su to onemogućili - objavio je Co-op Live venue u Manchesteru nakon što je reperica privedena samo nekoliko sati uoči nastupa.

GALERIJA: VIDEO Obožavatelj gađao slavnu pjevačicu, a ona mu žestoko uzvratila

Nicki Minaj
1/24

Nizozemska policija potvrdila je ovakve napise, dodajući da je zabranjeno iznošenje takvih supstanci iz Nizozemske. Iako nisu spominjali konkretna imena, rečeno je da je žena kažnjena i puštena oko 19:45 sati po londonskom vremenu, odnosno 45 minuta nakon što je Nicki trebala stati na manchestersku pozornicu. 

Pjevačica je ranije objavila videozapis na X-u u kojem joj je zaposlenik Schiphola navodno rekao da policija želi provjeriti svu njezinu prtljagu. - Pokušavali su me spriječiti da dođem na koncert. Uzeli su mi torbe prije nego što sam ih mogla vidjeti. Stavili ih u avion. Sada kažu da čekaju carinu. Ovako izgleda kada se ljudima plati veliki novac da pokušaju sabotirati turneju nakon što sve drugo propadne. Sve što su napravili je protuzakonito - požalila se Minaj.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, nakon glazbenih imena Bebe Rexhe, Drakea, Harryja Stylesa, Lil Nas X-a i drugih poznatih zvijezda, sada se i Nicki Minaj našla na meti jednog očito strastvenog obožavatelja. Slavnu repericu je jedan obožavatelj iz prvih redova na njezinu koncertu pogodio narukvicom, a koncert je održan u Detroitu u sklopu njezine nove svjetske turneje Pink Friday 2.

Nicki je leteći objekt izbjegla jer se odmah sagnula, a onda ga je podignula i bacila nazad svom jačinom u publiku. Koga je pogodila u publici ne zna se, ali se čini kako je ovaj potez obožavatelja pjevačicu poprilično razljutio što se i vidjelo po njezinu izrazu na licu. Djelovala je ljutito dok ju je bacala natrag u gomilu ljudi, a nakratko je prekinula nastup. Ipak, taj je koncert održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice.

Reperica je nastupila i večer nakon incidenta zato što je imala zakazana dva uzastopna nastupa. Čini se kako se danas sve više umjetnika susreće s ovakvim neumjesnim ponašanjem obožavatelja.

Pink su posuli pepelom, Drakea i Bebe Rexhu su gađali mobitelom, Harry Styles pogođen je nasumičnim predmetom, Kelsea Ballerini dobila je narukvicom u oko, dok su repera Lil Nas X-a gađali sex igračkom.

VIDEO: Sea Star zaplesao Rim Tim Tagi Dim uz Baby Lasagnu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije