Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najpovoljnije ljetovanje: Zabavi se na dva festivala u Šibeniku, a između njih ostani na Martinskoj

Martinska
27.05.2024.
u 15:11

Šibenik je postao veliki turistički hit posljednjih godina, osim ljepote grada ističe se i kulturnom ponudom. Jedan od njegovih velikih bisera definitvno je i poluotok Martinska, to je ona borova šuma na koja se vidi sa Šibenske rive. Prirodni biser, omeđen Šibenskim kanalom je i prava glazbena oaza. I ovog ljeta, vikend za vikendom, izmenjuju se glazbeni festivali, partiji i koncerti. Ovog ljeta Martinska otvara svoja vrata u subotu 6. srpnja do subote 17. kolovoza, i nudi osam velikih evenata. Martinska 2024. broji šest festivala (Regius Festival, Sea Sound Festival, Martinska Punk meets Kanal Fest, Membrain Festival, Blast Fest, Preach The Rič Festival) i dva zasebna događanja: Otvorenje sezone U/offu uz švicarsku DJ-icu NVST (6. srpnja) te veliki samostalni koncert grupe Elemental (14. kolovoza).

Svi festivali svojim posjetiteljima pružaju mogućnost kampiranja na lokaciji, a od ove godine novost je i mogućnost spajanja tih događanja! Martinska 2024. akcija dva festivala plus sedam dana lokacije nudi najpovoljnije ljetovanje na Jadranu. Za to su složeni posebni paketi s povoljnijim cijenama festivalskih ulaznica kojima se dodaje i simbolična naknada za korištenje kampa. Ovaj glazbeno-turistički aranžman na obali u srcu sezone zasigurno će biti interesantan mlađoj, domaćoj publici.

Martinska 2024. osam događanja ovog ljeta


 

Otvorenje sezone Martinska 2024., 6. srpnja

Party otvorenja u režiji kolektiva U/offu i gošća NVST, DJ-ica iz Švicarske! NVST je DJ-ica i producentica bazirana u Švicarskoj, jedna je od zvijezda u usponu na internacionalnoj klupskoj elektroničkoj sceni. Redovita je gošća na najprestižnijim klupskim festivalima kao i u najtrendi klubovima u ovom trenu, gdje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Facebook event


 

Regius Festival, 12. i 13. srpnja

Ovogodišnji Regus, nazvan Last dance, je 10. i posljednje izdanje popularnog festivala! Očekuje nas dvodnevni program na dvije pozornice, rock i electro zvuka. Glazbenom selekcijom Regius želi ujediniti lokalnu scenu okupljanjem najboljih bendova i DJ-eva, kojima će se pridružiti i nekoliko starih prijateljskih bendova. Regius će svoj line-up otkriti do početka lipnja.

Facebook event


Sea Sound Festival, 18. - 21. srpnja

Prvo izdanje nasljednika Seasplash Festivala, slavi sound system kulturu na pet pozornica, s pet sound systema i brojnim umjetnicima koji nastupaju na njima! Do sada najvljeni artisti: Vibronics feat. Vanya O & Danniella Dee, Wicked Dub Division & Michela Grena, Paolo Baldini DubFiles, Deekline, One Dread, DrObi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena. Kolektivi koji najavljuju stage takeovere su DROP D'n'B crew, TranCeparent crew, U/offu crew. Soundsystemi koji će napajati pozornice su: Seasplash Sound System, Vibration Addict Soundsystem, Roadtrippersoundsystem, Trokut Audio i Prevara Sound System!

Facebook event


Martinska Punk meets Kanal Fest, 25. - 27. srpnja

Trodnevni punk festival ugostit će 13 bendova, od kojih je šest inozemnih, recept je to koji obećava još žešću punk feštu. Na Martinska Punk meets Kanal Festu nastupaju: Peter and the Test Tube Babies, The Varukers, Nula, Deafness by Noise, Hookline, Saša 21, Alergija, Wasserdicht, Neven, Obscene Revenge, Osa (One Step Away)i Pardon.

Facebook event


Membrain Festival, 1. - 4. kolovoza

Deveto izdanje festivala, puna četiri dana i tri noći underground bass kulture. Od stranih zvijezda Membrain ističe: Digital, Commodo, Le Motel, Chris Inperspective, Creatures, ZeroZero, Artilect. S domaće scene tu su artisti: VRH, Minimalist, Marka San kao i brojni mladi talenti.

Facebook event


Blast Fest, 9. - 11. kolovoza

Sedmo izdanje festivala elektronske glazbe na kojem i ove godine glazba svira bez prestanka 48 sati. Blast Fest je usmjeren na domaće izvođače. Tradicionalno, line-up objalvjuju tik pred festival.

Facebook event


Samostalni koncert Elementala na Martinskoj, 14. kolovoza

Noć uoči blagdana popularni domaći hip- hop sastav nakon više godina vraća se u Šibenik! Spoj glazbene oaze s najljepšim pogledom na Jadranu i najpopularnijeg hip- hop sastava u Hrvatskoj i regiji, garantira odličan provod i noć za pamćenje.

Facebook event


Preach the Rič Festival, 16. - 17. kolovoza

Drugo izdanje hip-hop festivala na Martinskoj u Šibeniku, gdje će, uz već najavljene headlinere Arrested Development, Valid & DJ Head te Bad Copy, nastupiti još 17 imena! To su redom: ONI, 40Industry, One II Many, Phat Phillie, DJ Bero Zmaj, DJ Noki Nole, DJ Odie, Re:tro Flava, Antebiotik, Brat & Mali Japanac, Mleeksah, Bars, Grooveplayaz, Pećo, Bolest, D-Boe te Nvnzen!

Facebook event


Martinska 2024. akcija dva festivala plus sedam dana lokacije

link na ulaznice

Posebna ponuda, paket koji uključuje ulaznice za dva festivala, dva vikenda zaredom po izboru, uz ostanak na lokaciji u kampu tjedan dana. Za kampiranje je potrebno imati vlastitu opremu te po dolasku obaviti registraciju. Ponuda važi isključivo uz festivalske ulaznice. Svi posjetitelji koji su već kupili ulaznice, prije objave paketa, a zainteresirani su za ovu ponudu, molimo da se jave na e-mail: pr@pozitivanritam.hr


Festivalski vikend paketi Martinska 2024.

link na ulaznice


Otvorenje sezone Martinska 2024. & Regius Festival (6. - 13. srpnja)

Party otvorenja U/offu w/ NVST + Regius Festival s boravkom na lokaciji između događanja.

Regius Festival & Sea Sound Festival (12. - 21. srpnja)

Regius Festival + Sea Sound Festival s boravkom na lokaciji između događanja.

Sea Sound Festival & Martinska Punk meets Kanal Fest (21. - 29. srpnja)

Sea Sound Festival + Martinska Punk meets Kanal Fest s boravkom na lokaciji između događanja.

Martinska Punk meets Kanal Fest & Membrain Festival (25. srpnja – 4. kolovoza)

Martinska Punk meets Kanal Fest + Membrain Festival s boravkom na lokaciji između događanja.

Membrain Festival & Blast Fest (1. - 11. kolovoza)

Membrain Festival + Blast Fest s boravkom na lokaciji između događanja.

Blast Fest & Preach The Rič Festival ( 9. - 17. kolovoza)

Blast Fest + Preach The Rič Festival s boravkom na lokaciji između događanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije