Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Mnogi za to ne znaju: U perilici rublja postoji skriveni dio koji je potrebno čistiti svaka tri mjeseca!

Shutterstock
27.05.2024.
u 07:00

Korisnici u komentarima izrazili su svoje oduševljenje

Perilice uvelike olakšavaju pranje rublja, ali i njih je svako malo potrebno čistiti. Guruica za čišćenje i influencerica Barbara Costello, koja ima Instagram račun pod imenom "Brunch with Babs", pokazala je kako očistiti skriveni dio perilice rublja i produljiti joj životni vijek, piše The Sun.

Savjetovala je da filtar čistite svakih nekoliko mjeseci te je svoje pratitelje izazvala da ga pronađu u perilicama rublja.

VEZANI ČLANCI:

"Ako ne znate gdje je filter, mogli biste biti u nevolji jer biste ga trebali čistiti do četiri puta godišnje", rekla je Barbara, a zatim je pokazala kako ga izvaditi i temeljito očistiti.

"Moj se nalazi na prednjem dijelu perilice. Samo ću otvoriti ova mala vrata i tu je filtar. Imam ručnik i zdjelu", rekla je. Dok je Barbara uklanjala filtar, voda je potekla iz perilice, no uhvatila ju je u zdjelicu. "Nakon ispiranja filtera u toploj vodi provjerite ima li u perilici bilo kakvih predmeta poput čarapa i sličnoga."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babs (@brunchwithbabs)

Barbara je potom na krpu stavila malo bijelog octa. "Prebrišite ovim odjeljak za filter jer je vjerojatno jako prljav. Kada se osuši, filter vratite natrag u perilicu rublja", istaknula je. "Sada nećete više morati brinuti o filteru vaše perilice rublja nekoliko mjeseci. Čišćenje je trajalo oko pet minuta, no zaista je produljilo vijek trajanja mašine, a vi ćete imati puno ljepše rublje", kazala je Barbara.

Ubrzo su joj se u komentarima javili oduševljeni pratitelji. "Što? Imam poprilično godina i ovo sam tek sad doznao! Wow!", "Strah me i pomisliti što je u našoj perilici jer smo u unajmljenom stanu dok ne kupimo naš", samo su neki od komentara.

Vilko Klasan: 'Mislili da smo svi braća, ali ovaj rat je sve promijenio i sada se svi naoružavaju'

Komentara 5

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:16 27.05.2024.

s ovim globalistima ljudi moraju uciti i gdje se moze voda piti

SA
sanikol
08:43 27.05.2024.

Kakvo genijalno otkriće InfuenSerice. Očekujem prijedlog za Nobelovu nagradu. Pa da li vi u 24 sata pročitate ono što napišete, jer ako je to za vas neko otkriće onda smo svi mi pravi glupani koji nismo znali da vešmašina ima filter koji povremeno treba čistiti.

Avatar Aurel
Aurel
09:08 27.05.2024.

dno dna!!! sutra ćete valjda "otkriti" da i u autima postoji jedan "skriveni" dio - filter ulja!!! i da ga povremeno treba zamijeniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije