Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorio dušu

Davor Gobac otkrio s kakvim se komentarima susreće njegov sin: 'Kad mu to govore, ja mu samo velim...'

Davor Gobac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/15
26.05.2024.
u 21:00

Domaći glazbenik danas uživa u mirnom obiteljskom životu sa suprugom Deanom i sinom Vilijem...

Frontmen benda Psihomodo pop, 60-godišnji Davor Gobac, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no poznato je da već godinama s obitelji živi u Zaprešiću i uživa u mirnom obiteljskom životu. Gobac je sa suprugom Deanom u braku od 1994. godine, a ona je također cijeli radni vijek na sceni. Inače, ona je po zanimanju balerina koja je svojedobno plesala u zagrebačkom HNK.

Poznato je i da je ovom šaljivdžiji, koji ima izvrstan smisao za humor, supruga Deana najveća podrška, a to je pokazala kada je odigrala ulogu u njegovu spotu za pjesmu „Trotl Boy“. Spot za pjesmu snimali su davne 1991. godine, a lijepa Deana u njemu je glumila atraktivnu liječnicu koja se skinula čak i u haltere.

U novom intervjuu za IN Magazin Davor Gobac je progovorio o obiteljskom životu sa suprugom i sinom pa je neke iznenadio zanimljivim priznanjem. - Pa znam se tu i tamo posvađati. To je dio života. Život bi bio dosadan bez svađe. A brak k'o brak. I taj bend moj i to je drugi brak. Ja sam u par brakova istovremeno, duže sam s bendom nego s familijom - priznao je popularni roker. 
Par je 1994. dobio sina Vilija koji je odlučio krenuti očevim stopama. Talentirani Vili diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a sa svojim bendom "Donkey Hot" svira po cijeloj Hrvatskoj. 

- Mali svira, radi u IT firmi, super. Stalno mu vele da je isti ja, ja mu velim pa kaj te briga, ja sam ti tata pa nećeš biti isti poštar - našalio se. – Kažu da sam naslijedio glas od tate, da sam naslijedio oči od mame, kažu da sam od bake  dobio nos i, hvala Bogu, na poštara nije ništa – našalio se Vili jednom prilikom za domaće medije. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, glazbenik je nedavno gostovao u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" i otkrio ponešto o svome sinu Viliju i njegovoj glazbenoj, ali i glumačkoj karijeri.

– Tata i sin smo. Nije ni čudo da si možda malo i sličimo, a imamo i sličan pogleda na glazbu. Ja volim njegov bend i mislim da su sve bolji i bolji. Sad su to već vrlo profesionalno odradili. Bilo je veselo i ljudi su super reagirali. Bilo mi je baš drago da su bili predgrupa mom kolegi – kazao je Gobac, referirajući se na koncert u Areni Zagreb na kojem je bend njegova sina bio predgrupa Goranu Bari. 

 

Davor Gobac
1/11

 

Otkrio je i je li Viliju dao pokoji savjet uoči njegova velikog koncerta. – Davno smo se mi savjetovali. Vili dosta dobro svira par instrumenata i već se dugo time bavi. Oni već sve sami rade. Zbilja nema smisla da im ja nešto govorim – priznao je karizmatični roker. Rekao je i smeta li mu kada u intervjuima pitaju za njegova sina. – Da, stalno me pitaju za Vilija. Ali to mi je drago. Kad se već bavi glazbom. Završio je on i glumu pa će valjda sad nešto malo i glumit – ispričao je, a sin Vili sigurno je ponosan na svoje roditelje od kojih je naslijedio talent za umjetnost. 

 

VIDEO: Baby Lasagna prije nastupa na Sea Staru otkrio planove za budućnost: 'To je moj san'

Komentara 1

ED
edvardl
15:13 27.05.2024.

Teški ljevičar, kao i nažalost, Bare, a jedini rokeri u HR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije