Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvrsni plesači

Nakon prvog nastupa akrobati Spellbounda proglašeni favoritima

Fernando Alonso
Foto: Agencije
1/2
26.04.2010.
u 13:07

- Mislio sam da ćemo vidjeti još jednu dosadnu, akrobatsku točku. No ovo je bilo pametno i odlično - rekao je Cowell.

Akrobatska gimnastička skupina Spellbound zavrtjela je pamet cijeloj Britaniji leteći zrakom na sceni showa Britain´s got talent. Otvorenih usta i ne skidajući pogled s njezinih članova promatrali su ih publika i suci. Pa je i strogi Simon Cowell, čovjek kojeg je teško impresionirati, jedva izustio: "Ovako nešto nisam vidio nikad u životu!"

- Mislio sam da ćemo vidjeti još jednu dosadnu, akrobatsku točku. No ovo je bilo pametno i odlično - rekao je Cowell. Njegova kolegica Amanda Holden potvrdila je izrečeno:

- Nisam uopće znala da čovjek može napraviti sve ovo. Fascinantno, zaista fascinantno! - kazala je.

Pohvale i usklike koje je nastupom izazvala "posada" Spellbounda, sastavljena od akrobata u dobi od dvanaest do 24 godine, dočekala je s osmijehom. Na scenu su izašli s velikim očekivanjima, a s nje otišli s tri znaka odobravanja i velikim pljeskom. Sudeći po reakcijama koje su izazvali, proglašeni su najvećim favoritima ovogodišnje britanske potrage za talentima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije