Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput modela

Nakon neuspjeha na US Openu hvali se fotkom na kojoj nema donje rublje

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.09.2017.
u 15:28

Dominika Cibulkova zaljubljenica je u modu pa se na Instagramu često hvali fotografijama sa snimanja modnih kampanja, a fotografija na kojoj se vidi da ispod haljine nema donje rublje izazvala je veliku pozornost


Tenisačica Dominika Cibulkova ispala je u drugom kolu US Opena, ali nije puno tugovala zbog toga i napisala je na Instagramu da se jedva čekala vratiti kući - svom krevetu i ormaru.

S razlogom je 28-godišnja tenisačica napisala ormar jer je velika zaljubljenica u modu i kad god joj se pruži prilika na društvenim mrežama hvali se svojim novim krpicama i modnim kampanjama u kojima je sudjelovala. 

 

 

#fashionista 🍑🌶

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 

 

Posljednji editorijal koji je snimila pobudio je posebnu pažnju njenih obožavatelja jer na jednoj od fotografija iz tog editorijala Dominika nosi haljinu ispod koje nema donje rublje, a jedan obožavatelj joj je ispod ove fotografije ostavio ovu poruku:
Ti si ljepša od Eve Herzigove, Karoline Kurkove i Petre Nemcove!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije