Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodno

Prepoznajete li slavnu glumicu bez šminke?

Foto: Instagram
1/3
05.09.2017.
u 10:48

Ovo je pravo osvježenje. Glumica koja se ne srami pokazati svoje lice bez šminke - komentirali su obožavatelji nakon što je Catherine Zeta Jones objavila fotku na kojoj nema šminku

Trendu objavljivanja fotografija bez trunke šminke pridružila se i 47-godišnja glumica Catherine Zeta Jones.

Na Instagramu je objavila fotku kako leži u krevetu u potpuno prirodnom izdanju bez šminke. Njen potez obožavatelji su dočekali s velikim odobravanjem. 

 

 

 

Sleeping in @casazetajones! #SelfieSaturday #CasaZetaJones

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

– Ovo je pravo osvježenje. Glumica koja se ne srami pokazati svoje lice bez šminke. Lijepoj ženi ni ne treba šminka – poručili su joj pratitelji na društvenoj mreži. 

Glumica najviše objavljuje obiteljske fotografije sa suprugom Michaelom i djecom Carys i Dylanom želeći pokazati kako je bračna kriza koju su imali 2013. godine iza njih te da uživaju u bračnoj sreći. 

Komentara 2

Avatar BUJICA
BUJICA
13:34 05.09.2017.

Tko je ta uopće,poznata glumica,što je glumila,pojma nemam!

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
11:09 05.09.2017.

Catherine izgleda spokojno i prirodnu poput prave hrvatice Severine kada se u Beogradu prebudila u zagrljaju predstavnika bratstva i jedinstva Milančeta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije