Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantično ljeto

Nakon Dubrovnika Bernie je Fabianu odveo i na čarobni Hvar

Bernie Eccelstone
11.08.2011.
u 16:11

Nekadašnjem hrvatskom zetu i te kako su poznate ljepote Hrvatske, pa je svoju 50 godina mlađu djevojku proveo i hvarskom rivom. Sljedeća destinacija vlasnika formule 1 i njegove djevojke još se ne zna.

Nakon što je sa svojom 50 godina mlađom djevojkom Fabianom Flossi prošetao Dubrovnikom i pokazao joj sve ljepote grada, Bernie Ecclestone odveo ju je i na Hvar.

Nekadašnjem hrvatskom zetu i te kako su poznate ljepote Hrvatske, pa je svojoj dragoj u dubrovačkom restoranu Nautica naručio salatu od jastoga, mušula, kozica i sipa, medaljone od jastoga s otoka Visa, repove škampa na finoj palenti s kremom od sira, a sljedećeg dana krenuo put Hvara.

Prošetali su hvarskom rivom koja se dojmila lijepe Brazilke. Fabiana je usput kupila i malo voća. Sljedeća destinacija vlasnika formule 1 i njegove djevojke još se ne zna.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:00 11.08.2011.

zna berni što valja ,fabiana je daleko bolja od muškobanjaste slavice koja nezna ni suknju iz guze izvući

TH
thekurcula
21:48 11.08.2011.

Još jedan dokaz da ljubav zaista ne zna za granice.

OB
-obrisani-
01:24 12.08.2011.

E Berni.... Berni mi nikako da se upoznamo..... hehe. Dobra ti je ta mala, hajde malo do kvarnera pa da popijemo koju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije