Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se pomirila

Nakon 32 godine?! Bivša supruga gay glazbenika odlučila ga tužiti, a on je sretno oženjen preko 20 godina

Elton John
Foto: REUTERS
1/6
26.06.2020.
u 20:25

Renate se nakon rastave povukla iz javnosti te je godinama odbijala komentirati njihov odnos.

Bivša supruga legendarnog glazbenika Eltona Johna 32 godine nakon njihove rastave braka tužila je slavnoga pjevača, piše Daily Mail. 

Elton John
1/4

Odvjetnici Renate Blauel nisu rekli o čemu se točno radi, no istaknuli su kako je podigla optužnicu protiv njega.

Bivši par upoznao se 1983. godine dok je on snimao album "Too Low for Zero", a ona je u studiju radila kao majstorica zvuka.

Vjenčali su se samo godinu dana kasnije na Valentinovo u Sydneyju dok su zajedno bili na promotivnoj turneji albuma. Međutim, pet godina kasnije rastavili su se baš u vrijeme kada je on otkrio da je homoseksualac.

Renate se nakon rastave povukla iz javnosti te je godinama odbijala komentirati njihov odnos. No, pjevač je zaintrigirao javnost nakon što je objavio autobiografiju u kojoj je ispričao brojne detalje njihova braka, što mnogi smatraju povodom za ovu tužbu.

Nekoliko detalja o njihovoj vezi otkrio je i film "Rocketman", koji prati početak njegove karijere.

Elton John danas je u sretnom braku s Davidom Furnishom, s kojim je u vezi od 1993. godine. Sa suprugom je posvojio i blizance, nakon čega je pozvao Renate da upozna njegovu djecu, no ona je to odbila.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
coky
09:18 27.06.2020.

On je obični lažni homić. Znači bio je u braku 5 godina, ok nije neka faca, ali je popularan i sigurno je mogao birati ženske. Odjedamput ga je netko prosvijetlio i on je otkrio da je homić ???Pa nisi ti istraživać da nešto otkrivaš, nego pjevač. On je iz dosade i obijesti otkrio da je drugačiji...ništa više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije