Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na bojkot

Kedžin kolega pozvao glazbenike da se ne prijavljuju na sljedeću Doru

Damir Kedžo pobjednik DORE 2020.
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
26.06.2020.
u 11:31

Pozivam sve pjevače da se ne prijave na Doru. Neka se samo Kedžo prijavi. Fer je fer, poručuje

Prije nekoliko mjeseci Damir Kedžo mislio je kako mu se ostvario san jer je pobjedom na Dori postao naš predstavnik na Eurosongu. Ali, zbog pandemije koronavirusa ovogodišnji Eurosong je otkazan i jedno vrijeme nije bilo sigurno hoće li sljedeće godine na Eurosongu nastupati ovogodišnji pobjednici ili će se birati novi predstavnici. HRT je ovaj tjedan potvrdio kako će se sljedeće godine održati nova Dora i pobjednik Dore 2021. predstavljat će Hrvatsku. To može opet biti i Damir Kedžo ako se prijavi na Doru i opet osvoji dovoljan broj glasova za pobjedu. Zbog toga je Kedžin kolega glazbenik Max Hozić pokrenuo inicijativu u kojoj poziva druge glazbenike da sljedeće godine bojkotiraju Doru.

– Pozivam sve pjevače da se ne prijave na Doru. Neka se samo Kedžo prijavi. Fer je fer – rekao je Hozić. HRT se zahvalio Damiru Kedži na odličnoj suradnji i napisali su:

Damir Kedžo pobjednik DORE 2020.
1/14

– HRT i ovim putem zahvaljuje Damiru Kedži na izvrsnoj suradnji nakon pobjede na Dori 2020. Zajedničkim smo snagama izvukli maksimum iz ove godine bez standardnog Eurosonga: dostojno smo se predstavili na društvenim mrežama, kao i u posebnoj emisiji Eurovision: Europe Shine a Light. Damir se pokazao kao veliki profesionalac te je unatoč situaciji vrhunski odradio svu promociju – a pjesma je, bez zadrške to možemo zaključiti, postigla velik uspjeh i u Hrvatskoj i izvan nje. Također se zahvaljujemo i autorima skladbe "Divlji vjetre", Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli. Kedžinu timu nije se pak svidjelo što su informaciju o tome da Damir neće predstavljati Hrvatsku dobili putem e-maila.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Damating
Damating
12:24 26.06.2020.

Ništa tu nije fer. Pjesma je bezveze. Do sad su je već svi čuli i korona ga je spasila blamaže. I tako je trebala ići Mia.

JZ
jzadra17
22:34 26.06.2020.

Sumnjiva pobjeda Keđe na Dori jer je drugoplasirana bila bolja za 10 klasa što je i žiri potvrdio i kasniji komentari.

Avatar ShuPac
ShuPac
12:38 26.06.2020.

nevjerojatno je da taj kurton od natjecanja privlači bilo kakvu pzornost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije