Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za život

Zvijezdi talent-showa kroz prozor pucali u glavu

mlada turkinja
Foto: Screenshot
1/2
19.05.2015.
u 12:26

Naime, djevojci je netko pucao u glavu, nepoznati napadači upucali su je kroz prozor njezina doma

Mlada natjecateljica glazbenog talent showa u Turskoj, 19-godišnja Mutlu Kaya, nalazi se u teškom stanju, piše The Guardian.

Naime, nepoznati napadači upucali su je kroz prozor njezina doma u glavu.

Prije nego što je postala natjecateljica showa Sesi Çok Güzel,dobivala je prijetnje koje su se, nažalost, i ostvarile. Policija je otvorila istragu o tragičnom događaju.

Komentara 11

LA
lakočemo
13:45 19.05.2015.

grijehota,ne kužim pjevanje nije dobro ali ubijanje je po alahu dobro

ST
Startrack
13:55 19.05.2015.

Islam je nesto najgore stoje ljudska vrsta izmislila. I drze se toga a bjeze od toga u camcima preko sredozemlja.

IM
Immanuell
12:43 19.05.2015.

Jedan dio svijeta nikad neće na razinu civilizacije kakva postoji na Zapadu. Jednostavno je neizvedivo. Ovo nije više rijetkost, prije je pravilo nego izuzetak. Cura ima 19 godina, a pucano joj je u glavu zato što je pjevala???!!! Kakav izrod trebaš biti da bi to mogao raditi...... Sigurno je prema mišljenju psihijatrijskih slučajeva koji slobodno tamo hodaju po ulicama i vade se na Allaha, osramotila obitelj...... Tužno je što to veliki dio tamošnjeg naroda podržava.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije