Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe sestre

Možete li prepoznati slavnu pjevačicu među ove tri curice?

jennifer lopez
Foto: Instagram
14.04.2014.
u 19:43

Američka pjevačica Jennifer Lopez objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa svoje dvije sestre, Leslie i Lyndom

Američka pjevačica Jennifer Lopez objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa svoje dvije sestre Leslie i Lynde, s potpisom: "Ja i moje dvije predivne sestre".

J Lo, rođena krajem 60-ih u Bronxu, u djetinjstvu je bila plaha djevojčica, a na ovoj fotografiji vidi se koliko nalikuje na svoje dvije sestre. Jennifer je odjevena u crvenu haljinicu, u bijeloj pozira njezina mlađa sestra Lynda, dok je Leslie, najstarija, odjevena u crnu.

Jennifer Lopez često je pričala o problematičnom odnosu sa svojim roditeljima, koji u početku nisu podržavali njezinu ambiciju, no sestre su je uvijek podupirale.

>>On za nju nije samo igračka! Rođendanska zabava za 17 godina mlađeg dečka

Komentara 1

DU
Deleted user
20:22 14.04.2014.

ne mogu, niti me je briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije