Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelj i zavodnik

Mladić uzeo bolovanje zbog Rozge: Tražio ju broj, a ona mu odgovorila

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/48
30.12.2023.
u 12:44

Splitska pjevačica Jelena Rozga održala je koncert u Slavoniji na Adventu, a jedan mladić iz publike tražio ju je broj te napisao na transparent kako je uzeo bolovanje na poslu samo zbog nje. Pjevačica mu je zanimljivo odgovorila.

Jedna od najpoznatijih domaćih glazbenica 46-godišnja Jelena Rozga prošlog je četvrtka nastupila na slavonskom Adventu 'Ninina čarobna Shhhuma'. Pjevačica je Slavonce zagrijala pjesmom i plesom, a ono što nije nikako proći nezapaženo jest jedan mladić sa zanimljivim transparentom. Naime, mladi 19-godišnjak podigao je transparent visoko u vis, a na njemu je bila Jelenina slika te je pisalo: - Uzeo sam bolovanje zbog tebe. Može broj? – stajalo je na transparentu. Sve je snimio na društvenoj mreži TikTok Jelenin basist koji često dijeli zanimljive trenutke s nastupa. 

Rozga kada je primijetila transparent upitala ga je koliko mladić ima godina, a on joj je odgovorio samo 19.  – A ja pjevam već 27 godina – poručila mu je pjevačica na što se publika nasmijala pa se za kraj i zahvalila simpatičnom mladiću koji je očito ovog puta ukrao show. 

Podsjetimo, Jelena Rozga nedavno je nastupila na koncertu drage joj kolegice i prijateljice srpske folk pjevačice Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni. Posebnu pažnju privukle su gošće Rozga i Lepa Brena koje su zajedno s Prijović otpjevale nekoliko pjesama, a mnogi su komentirali kako je upravo to bio 'povijesni' trenutak. Kada se na pozornici pojavila Jelena Rozga zavladalo je sveopće oduševljenje, zajedno su otpjevale Rozgin hit "Ginem". - Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti - rekla je Jelena, a publika je zatim počeli skandirati Jelena! Jelena! A kada je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj.  - Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća - rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

 

@cico4music #jelenarozga #rozga #velika #nininacarobnashhhuma #shhuma ♬ original sound - cico

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih 5, 6 godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo - ispričala je Jelena za 24 sata i iskreno priznala kako je očekivala poziva da gostuje na jednom od njezinih pet zagrebačkih koncerata. - Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak - rekla je Rozga i dodala kako su se brzo dogovorile koje će pjesme otpjevati.

- Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo Opijum ili Suze biserne. Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku - ispričala je Jelena i rekla kako je moguće da snime i duet zajedno. - Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvijek snimila pjesmu - priznala je.

 

VIDEO: Tragedija u obitelji Vlatke Pokos: Izgubila sam sestru

Komentara 3

HO
horton
13:39 30.12.2023.

Šala ili ne, očito radi u javnom sektoru kad bolovanje doživljava kao godišnji.

Avatar Make my day
Make my day
13:09 30.12.2023.

Braco, nisi ti u njenom platnom razredu

JO
JOZO
15:48 30.12.2023.

Mogla bi mu biti mama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije