Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEZNE ZA ZATVOROM

Mirna Berend napada političare i zove sve u zatvor na "odmor od idiota"

Foto: Borna FilićPIXSELL
1/5
25.06.2017.
u 18:30

Bivšu TV-voditeljicu ozbiljno su naljutila nedavna uhićenja zbog objave statusa na Facebooku

Nekadašnja TV-doditeljica i novinarka, kasnije izrađivačica nakita, Mirna Berend oglasila se putem svog Facebook profila i bujicom riječi izrekla sve što misli o današnjoj garnituri političara, ali i nedavnim uhićenjima zbog objava na Facebooku.

Osuđujući ponašanje nadležnih Mirna Berend doista nije birala riječi. Napisala ih je u jednom dahu i, kako kaže, "sve ovo znam napisati sa velikim slovima....interpunkcijama,.zarezima...ali ovako se nadam da će se politička scena zgroziti mojom nepismenošću.... jednako kao i ja njihovom ljigavošću...." 

"To su vam oni sa visokim titulama i niskim osobnostima, a ponekad i beznačajnim karakterom. Najčešće go***** koji ništa ne rade osim što vas za******** i lažu", piše Mirna Berend u svom statusu i predlaže:

1/3

"ajmo svi u zatvore....da odmorimo od ovih idiota....ili...ima netko neki bolji prijedlog....a za sve ostale ....želim vam sretan Dan Državnosti....ma šta god to značilo....ja ostajem čeznuti za zatvorom....tamo bi jedino u miru naučila Španjolski.... napisla knjigu....možda bi se i uhvatila treninga... a da ne bi kunu potrošila....pa mili moji, ako se probudite....možda shvatite....prvo im trebamo reći sve.... a onda u miru i radosti i kolonama krenuti u zatvore.....a da...zaboravila sam napomenutini da živimo u demokraciji...koji dobar vic... ", piše između ostaloga bivša TV-voditeljica.

Komentara 26

DU
Deleted user
21:07 25.06.2017.

moze se pisati svasta i nitko nece reagirati ali prijetiti nekome smrcu na portalu je van svake pameti i tome se treba stati na kraj.koja je to demokracija,a da mi netko prijeti smrcu i da nitko ne reagira!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:41 25.06.2017.

Najbolja dikcija. Šteta što je nema.

PE
Peet
19:34 25.06.2017.

Bivsa voditeljica....time je sve receno. Bas bi vidio doticnu gospodicnu kako bi se osjecala da i njoj neki pametnjakovic napise prijetece pismo...alooooooo, pa jel normalno nekome prijetiti?!??!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije