Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u HNS-u

Marija Puh (HNS) obrisala Facebook profil zbog uvreda koje je primala

Patrik Macek/PIXSELL
09.06.2017.
u 10:30

Saborska zastupnica HNS-a Marija Puh zbog svoje podrške koaliciji s HDZ-om našla se na udaru brojnih nezadovoljnih zagorskih birača...

Zagorska HNS-ovka Marija Puh, koja je kao član Središnjeg odbora stranke podržala koaliciju s HDZ-om te će kao saborska zastupnica biti jedna od onih koja će podržavati Vladu Andreja Plenkovića, doživjela je niz uvreda na svom Facebook profilu od strane nezadovoljnih Zagoraca, zbog čega je svoj Facebook profil noćas ugasila, piše zagorje.com.

Komentar Marije Puh novinari nisu mogli dobiti jer se na novinarske pozive ne javlja od kad je Središnji odbor stranke donio odluku o koaliranju s HDZ-om, a od nekih zagorskih HNS-ovaca doznajemo da se, zapravo, ne javlja ni njima.

Ključne riječi

Komentara 4

R9
ronaldo 9
11:19 09.06.2017.

jadna baš mi ju je žao, nadam se da joj 20 000 kn plaće barem malo ublažava bol koja je nastala od komentara nastali zbog toga što je prevarila ljude koji su glasali za nju i dali joj tu plaću

OB
ObrenM
20:33 09.06.2017.

Zao mi je jadne pokvarene politicarke,koja je pljunula na svoje birace,radi osobne koristi i sada bi je trebali zaliti.Fuj.

DU
Deleted user
10:57 09.06.2017.

VL obrisaa je Uvreda ili istina ?Inače puna podrška penzineru Šeksu ,Obuljen ,Dalićki,Vrdoljaku .Pupovcu,Jokuću,obitelj Todorić,Mariću i svima koji su glasali za naš HDZ. Dolje Most koji je skupa sa HNS tražio opoziv ministra Marića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije