Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisno

Zbog komentara na Facebooku o biskupu Košiću uhićen 70-godišnjak

Vlado Košić
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
23.06.2017.
u 17:46

Supruga uhićenoga, Slavica Komšić, rekla je da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan

Šibenska policija postupala je po prijavi Policijske postaje Sisak da se na šibenskom području vjerojatno nalazi osoba koja je na internetu neprimjereno pisala o biskupu, a nakon što je osoba locirana, priveli su je i predali sisačkoj policiji, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske za sibenik.in.

Supruga uhićenoga, Slavica Komšić, rekla je da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan te da nema kod sebe tablete koje mora svakodnevno piti.

Rekla je kako se njezinn suprug prilično uzrujao nakon zadnjih javnih istupa sisačkog biskupa.

- Muž mi je vjernik, katolik, i kazao je da nije normalno da jedan biskup tako govori. Ilija ima visok šećer i tlak i pije dnevno šest ili sedam vrsta tableta. Jako ga je to uzrujalo. Ne znam što je napisao o biskupu, ali vjerujte mi, moj muž ne bi ni mrava zgazio. Priveli su ga kao zadnjeg kriminalca, a zašto? Pa ovako nije bilo ni u Jugoslaviji, tamo se barem znalo što se smije, a što ne reći – kazala je Slavica Komšić.

- Moj suprug je hrvatski branitelj, zajedno sa sinom je branio ovu zemlju. Je li moguće da ga privode zbog biskupa – rekla je Slavica Komšić.

Kako se doznaje, Ilija Komšić je član SDP-a

Komentara 127

DU
Deleted user
17:54 23.06.2017.

Radi li se o kamocemo? Sto mislite?

DU
Deleted user
18:12 23.06.2017.

Kamocedo javi se! Dolijao olinjali pijanac

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:54 23.06.2017.

Ha, ha, ha..., clan SDP-a! Zatvoriti! Kako rece njihov bivsi lider, "ili mi ili oni"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije