Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši BB natjecatelji

Mika i Giba sada su žene, za srpske medije javila se i jedna od njih: 'Lijepe smo i sretne'

Foto: RTL
1/6
22.02.2023.
u 13:28

"Neću ništa komentirati, samo nek su žive i zdrave", kazala je njihova majka Rada Vasić nakon što je u medijima objavljeno da su Mika i Giba promijenili spol.

Srpski mediji ovih su se dana raspisali o promjeni spola Mike i Gibe, bivših natjecatelja showa 'Big Brother' koji se emitirao 2015. godine. Popularni blizanci sada se zovu Ivana i Ana Nikolić, a prvi put nakon objave informacije o promjeni spola za srpske medije progovorila je Ana. - Točno je, sada smo žene. Lijepe smo i sretne i to je sve što u ovom trenutku mogu reći. Nemojte zamjeriti, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo - rekla je Ana za Alo.rs.

Srpski mediji tvrde kako su braća promijenila spol početkom ljeta prošle godine. - Operaciju promjene spola imali su početkom ljeta, prošle godine u Beogradu. Sve je prošlo u najboljem redu. Majka rada je u isto vrijeme plakala i od sreće i od tuge - kazao je neimenovani izvor za Telegraf. Srpski mediji pišu i da se Ivana udala za jednog Nijemca prošli mjesec. Dodaju i da je procedura za sklapanje braka podrazumijevala dokaz da je Ivana žensko, te da matičari nisu smatrali relevantnim njen raniji život. Nakon svadbe, vratili su se u Njemačku.

Foto: RTL

Inače, Mika i Giba su prije ulaska u 'Zadrugu' pričali o tome kako planiraju promijeniti spol. Tada su otkrili da je glavni cilj njihovog ulaska u taj show skupiti novac kako bi obavili zahvat po završetku realityja, a osim toga pronašli i najboljeg doktora.  - Žena ne možeš postati preko noći. Prve korake ćemo poduzeti nakon realityja - rekli su tada.  Za Kurir je situaciju komentirala njihova majka Rada koja nije bila na Ivaninoj navodnoj svadbi.  - Neću ništa komentirati. Samo nek su žive i zdrave! - rekla je. 

U Zadrugu su 26-godišnji blizanci ušli zajedno s majkom Radom i ocem Radetom. Mika i Giba već su na samom početku showa osvojili naklonost ostalih Zadrugara, a jučer su pred svima morali odgovarati i na neka škakljiva pitanja.  O svojoj seksualnoj orijentaciji nisu htjeli govoriti.  - Neka 'Zadrugari' prvo kažu kojega su oni seksualnog opredjeljenja, pa ćemo i mi reći. Za sada ne otkrivamo - rekli su.

Big Brother i Zadruga nisu jedini showovi u kojima su Mika i Giba sudjelovali. Zajedno su bili i u showu Bar, a  s obitelji sudjelovali u emisiji "Mijenjam ženu". Godine 2011.  Giba i Mika predstavili su se kao srednjoškolci koji žele postati frizeri.

– Volimo imati dobar stajling i imamo sve u trendu, Ako treba, nešto markirano, a frizure volimo mijenjati – govorili su tada Vasići.
U ružičastim majicama otkrili su i da obožavaju Milana Stankovića, čije su postere odnijeli iz svog doma u tadašnji zamjenski dom. – Milan Stanković je naš ekstra idol – dodala su braća. Osim u dva spomenuta showa, braća su se pojavila i u showu "Moja kuhinja, moja pravila".

VIDEO proslavljen 53. rođendan diskoteke Saloon

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
16:02 22.02.2023.

Postali su zene? Dakle imaju mjesecnicu I mogu roditi?

NI
nidjomidjo
22:45 22.02.2023.

Degutantno

DU
Deleted user
17:14 22.02.2023.

ovo je vse skupaj fujkac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije