Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimo: Glumio bih dan i noć

Massimo Savić gostuje kao bahati glazbenik u "Najboljim godinama"

Massimo
01.11.2009.
u 17:53

Gluma me strašno privlači - poručio je Massimo Savić koji je odradio gostujuću ulogu u telenoveli “Najbolje godine”, koja se emitira na Novoj TV. Pjevač je nastupio u ulozi bahatog glazbenika koji dolazi u Dragošje na dogovor o svadbenom nastupu.

- Obožavam glumu, radio bih to dan i noć. Maksimalno sam se spremio za ovu ulogu i zadovoljan sam kako je sve ispalo. Moram priznati da bih što više želio raditi na ovakvim projektima. Jasno mi je da nisam spreman za Hamleta, niti je to moje područje, ali gluma me strašno privlači - poručio je Massimo Savić koji je odradio gostujuću ulogu u telenoveli “Najbolje godine”, koja se emitira na Novoj TV.

Pjevač je nastupio u ulozi bahatog glazbenika koji dolazi u Dragošje na dogovor o svadbenom nastupu. Međutim, cijela se situacija zakomplicira kad ga pritvori Damir (Janko Rakoš) misleći da je kriminalac, što izazove strah i napetosti u Tome (Amar Bukvić).

Rad na sapunici “Najbolje godine” treći je tv projekt našeg cijenjenog glazbenika. Prije toga odradio je uloge u “Našoj maloj klinici” i “Bitangama i princezama”. Epizoda u kojoj nastupa Massimo bit će emitirana 18. studenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije