Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se pratiteljima

Martina Tomčić ozlijedila se prije Supertalenta, pokazala i što se dogodilo: 'Odrezala sam skoro pola'

Foto: Nova TV
1/6
28.11.2022.
u 14:07

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić Moskaljov netom prije emisije uživo pratiteljima je na svom Insta Storyju pokazala ozljedu koju je zadobila jutro prije polufinala. Zamolila ih je i za savjet kako da sakrije ozljedu u televizijskom prijenosu.

Iza nas je druga polufinalna emisija showa 'Supertalent' na Novoj TV u kojoj su veliko finale izborili Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, Mario Zovko i Kristijan Crnica. U žiriju su se i ovog puta našli Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Martina Tomčić Moskaljov koja je netom prije emisije uživo pratiteljima na svom Insta Storyju pokazala ozljedu koju je zadobila jutro prije polufinala. 

- Neka sam ja napravila francusku manikuru i jutros odrezala gotovo pola prsta. Prihvaćam svaki savjet kako da to sakrijem za live - napisala je Martina jučer uz video na kojem pokazuje prst omotan bijelim flasterom dok sjedi na frizuri uoči početka emisije. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Martina je u sinoćnjoj emisiji čak dva puta stisnula X, a prvi put učinila je to članicama grupe Chicas iz Slovenije, koje su otvorile večer. Naime, Martini njihov nastup nije bio na razini polufinala, a to im je dala do znanja i u komentaru.  - Krenulo je obećavajuće, mislila sam da ova večer ne može krenuti bolje. Ovo je bilo neprihvatljivo. Ne možete nam u polufinalu ponuditi klasu ispod onog na audicijama - poručila im je članica žirija. 

Nešto kasnije na pozornicu je stao Spartanko Smotanko, a ni ovaj nastup Martini nije bio vrijedan polufinala pa je stisnula još jednom svoj 'X'. - To je moja želja. Vi jeste zanimljivi, ali ovo nije za polufinale - zaključila je Tomčić Moskaljov.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Komentara 1

MT
makan tahi
16:30 28.11.2022.

šta bi, da nije pregrizla jezik, to bi za nju bio trajni invaliditet, mogla bi i u invalidsku penziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije