Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI STILIST

Marko Grubnić o uređivanju fotografija: 'Popravim što treba, ali na mojim slikama je sve autentično, normalno, prirodno'

Foto: Instagram
1/19
05.12.2021.
u 20:00

Modni stilist na Instagramu ima više od 70 tisuća pratitelja.

Modni stilist Marko Grubnić (38) gostovao je u serijalu Fakap te se osvrnuo na uređivanje fotografija za svoj Instagram profil. „Ne bih si više dozvolio da me netko proziva jer, kao prvo, ja nisam nikakvo javno dobro, nisam političar, niti itko plaća porez na mene, niti plaća moj profil. Prema tome, ja se nemam što opravdavati. Popravim što treba popraviti, primjerice kožu. Na mojim slikama je sve autentično, normalno, prirodno“, rekao je stilist na prozivke za uređivanje fotografija. Inače, Grubnić na svojem Instagram profilu ima više od 70.000 pratitelja te više od 3 000 objava. 

Podsjetimo, Marko je dobar prijatelj i stilist pjevačice Maje Šuput, a nedavno je i njezinoj kolegici iz žirija u showu Supertalent Martini Tomčić uredio objave za ovu društvenu mrežu. Prošle se nedjelja Martina pojavila u zelenoj haljini širokog kroja, a na lijevom je ramenu imala prošivene crne ravne i sjajne detalje. Fotografije je snimio i uredio Grubnić, a Martini pratitelji su odmah to primijetili. "Gasi sve motaj kablove.... Dalje od ovog nema!!! Kakva emisija! Kakav show", "Prepreprekrasna", "Martina, imate jako lijepe haljine", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljica na setu: 'Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja'

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

GP
gprskalo
20:09 05.12.2021.

Od ovakvih i korona bježi

Avatar Mentat
Mentat
20:30 05.12.2021.

Sve u vezi njega je prirodno, osobito osmijeh ahahaahahahahahaha 🤣🤣🤣

Avatar Tombstone
Tombstone
20:30 05.12.2021.

Da. Pogotovo na onima iz gradova u kojima nikad nije bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije