Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Mario Mlinarić: 'Svašta sam vidio u životu, ali da se netko rasplače zbog ovoga, to još nisam'

Foto: Nova TV
1/9
15.04.2024.
u 14:40

Nancy će pak zaplakati jer se nada pozivu od svog partnera s kojim treću godišnjicu veze obilježava daleko od njega.

Put u Survivoru je poput labirinta – lako se izgubiti i krenuti u pogrešnom smjeru. Samo oni s čeličnom voljom mogu svladati izazovni labirint i doći do samoga kraja. Još uvijek ima vremena da timovi isprave pogreške koje su napravili u Survivoru, a tko će u tome biti uspješniji u novoj rundi igre za nagradu tek ćemo saznati.

Nakon niza gubitaka u igrama za nagradu, plavi tim u borbu ovoga puta odlazi ipak nešto motiviraniji nego crveni. Naročito kada saznaju što ih očekuje ako pobjede na dugom i zahtjevnom poligonu. Pleme koje pobijedi u igri za nagradu osvaja poziv od bližnje osobe. Uz to će dobiti i palačinke i fini hladni sladoled. Kada čuje da će za nagradu dobiti palačinke Martina će se rasplakati. „Svašta sam vidio u životu, ali da se netko rasplače zbog palačinki, to još nisam“, dobacit će joj Mario.

VEZANI ČLANCI:

„Obožavam slatko i imam problem u glavi, jer se ovdje cijelo vrijeme borim sa sobom s obzirom na to da volim slatku hranu. Kad se radi o palačinkama, ja sam majstor za njih i uvijek ih radim ekipi“, ispričat će Martina u iščekivanju poligona. Nancy će pak zaplakati jer se nada pozivu od svog partnera s kojim treću godišnjicu veze obilježava daleko od njega.

U što kraćem roku morat će proći dug i zahtjevan poligon te će biti nagrađeno ono pleme koje prvo osvoji deset bodova. A koje će to biti, ne propustite doznati u još jednoj uzbudljivoj epizodi Survivora na Novoj TV.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije