Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno

Marija Jerneić raznježila je sve slatkom fotografijom sina koji grli sestru rođenu prije tri tjedna

Zagreb: Trudna glumica Marija Borić u centru grada
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/9
28.10.2023.
u 08:00

Marija je objavila fotografiju na kojoj su malena Rita i tri godine stariji Roko u zagrljaju i napisala je: Dragocjene uspomene ovih dana

Glumica Marija Borić Jerneić i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić 2. listopada dobili su svoje drugo dijete, djevojčicu Rite. Malena je stigla na svijet u 9.32h, s 3570 grama i 49 centimetara i razveselila cijelu obitelj, pogotovo starijeg brata Roka i Marija je sada objavila fotografiju na kojoj su malena Rita i tri godine stariji Roko u zagrljaju i napisala je: Dragocjene uspomene ovih dana. U komentarima su joj se javile brojne pratiteljice, među njima i Iva Šulentić, Barbara Kolar i Ana Radišić te joj napisale: 

- Čestitke, Mama!  Čestitam, draga prelijepi su. Predivni su. Da očekuje drugo dijete Marija je otkrila gostujući u podcastu "Mame kod Lane" koji vodi i uređuje njezina kolegica Lana Gojak Bajt. Marija je tada govorila o temi poroda i majčinstva, a kao šlag na tortu otkrila je lijepe vijesti. Glumica inače ne voli odavati detalje iz svojeg privatnog života i rijetko objavljuje fotografije sa suprugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop)


Marija i Branimir vjenčali su se 2019. godine, a godinu kasnije dobili su sina Roka. Vjenčanje ovog para odvilo se u  bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju. Vjenčanje je bilo privatno, a na njemu su bili i brojni poznati uzvanici, kao što su Sandra Perković, Ana Maras Harmander i drugi. Branimir Jerneić od 1995. član je HDZ-a, a od 2004. do 2008. bio je pomoćnik tadašnjeg ministra Božidara Kalmete te zatim savjetnik Olega Butkovića.

Marija je rodom iz Zagorja ali je godinama živjela u Zagrebu i prije nekoliko godina odlučila je vratiti se u rodni kraj u Stubičke Toplice i nije požalila zbog te odluke. - Samo mi se u jednom trenutku dogodio 'bljesak'. Odlučila sam se vratiti u Zagorje, a kada sam to učinila, tada mi se i cijeli život posložio. Upoznala sam supruga, dobila dijete i mogu reći da sam sada mirna .-  rekla je u jednom intervju te ispričala kako uspijeva uskladiti sve poslovne i obiteljske obaveze.

- Imam dobru infrastrukturu. Moj posao je specifičan - kada su probe onda sam aktivna kroz jutro i večer, a predstave su isključivo večernja priča. Tu je muž, moja majka i moje sestre. Da njih nema ne bih ja to tako mogla, ali ovako sam baš opuštena i zahvalna na tome - rekla je Marija. 

VIDEO Marko Kutlić: 'Toliko mi je važan album i koncert da sam odlučio prodati auto i sve uložiti u to'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije