Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Irena je napustila 'Život na vagi' i sada otkrila što joj je show donio: Više ne pijem tablete za tlak

Život na vagi
Foto: RTL
1/9
27.10.2023.
u 08:00

U showu je izgubila 16 kilograma, ali treninzi su joj bili preteški pa je njezin tim poslušao njezinu želju i odlučio kako će ona napustiti emisiju

Irena Pušec napustila je show 'Život na vagi' i sinoć su se u gubitničkom timu ispod žute linije našli su se Pero, Nina, Krunoslav, Dajana i Irena. „Istina je da smo se dogovorili tko kad ide kući“, rekla je Marie, a svi su napisali Irenu jer su joj dva treninga na dan previše i sve je boli te stalno plače. „Meni vani neće biti teže jer sada imam svoje 'ja' i neću dati da mi bude teže. To želim dokazati svima koji su poput mene“, odlučno je rekla Irena, koja je napisala Marie jer se isto osjeća kao ona.

Marie je plakala, a Irena je rekla: „Mi smo žene koje su prošle puno i znam da ćemo vani napraviti jako puno.“ Nakon što je napustila show u intervju za RTL priznala je kako je u jednu ruku razočarana što je napustila show, ali s druge strane kaže kako su joj treninzi bili preteški i nije ih mogla odrađivati kako treba te je dodala da je ponosna na kilograme koje je skinula u emisiji. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Šesnaest kilograma je veliki napredak. Ponosim se time. Tu je odlična prehrana, treninzi, motivacija je bila predobra. Ljudi s kojima živim su predobri. Uvijek sam imala podršku svih, ali te treninge dva puta na dan nisam više mogla. - rekla je Irena. Kaže kako  je dala sve od sebe dok je trenirala, ali koljena su je previše boljela, ali do finala će nastaviti raditi na sebi kako bi dovela u red koljena.  Ispričala je i što se sve za nju promijenilo zahvaljujući sudjelovanju u ovom showu i koje je navike promijenila te je dodala kako jedva čeka šetnju s unucima. 

- Nema više prejedanja, nema više sjedenja u fotelji, nema više moljenja da ti netko nešto donese, sve moram sama. To su me moji kandidati naučili. Uvijek su mi govorili da se debelima ne pomaže. Da se moram pokretati. Nisam mogla uz stepenice i to mi je tu bio velik izazov. Stavila su me na kat i to mi je bio velik izazov. Nisam mogla do sinove sobe da mu malo počistim. To mi je veliki napredak, sad to mogu. Sve sam to riješila. Više ne pijem tablete za tlak, tablete za vodu, sve sam si sredila. Baš sam ponosna što se toga tiče. Manje trebam pumpice jer sam ja astmatičar. Nakon velikog napora je nisam nijedanput trebala. - zadovoljno je rekla Irena.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi: Najbolje što sam napravia je šta san te privaria

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije