Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet putuju

Maja Šuput objavila novu fotku Blooma: Maleni nosi majicu koja košta više od 2000 kuna

Maja Šuput
Foto: Hrvatski hrvački savez
1/13
30.08.2021.
u 17:28

Maja, Nenad i Bloom opet putuju, a ovaj put su se fotkali na Brijunima.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila fotku supruga i sina. Maja, Nenad i Bloom opet putuju, a ovaj put su se fotkali na Brijunima. 

"Bloom prvi put na Brijunima", napisala je Maja uz objavu. Neki obožavatelji na slici su primijetili majicu koju ima Majin sinčić, a riječ je o hudici modne kuće Gucci.

Foto: Instagram

Majica se na on-line stranicama za prodaju luksuznih bendova može pronaći po cijeni od 275 eura ili nešto više od 2000 kuna

Foto: Screenshot

Podsjetimo, obitelj Šuput – Tatarinov nedavno je uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom.

Također, nedavno su se družili i s Majinom kolegicom Ninom Badrić (49)  na Hvaru, a pratitelje su oduševile fotografije na kojima je Nina pozirala s Bloomom.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 27

ZM
Zmaj2
17:38 30.08.2021.

Evo opet clanak kolko kosta torbica kaput ili majica. Omg

KU
Kuronja20cm
17:57 30.08.2021.

A jel platila dug od 18000kn za režije?

KU
Kultura
17:49 30.08.2021.

Tak se zove pas od prijatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije