Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

HRT-ova voditeljica osam mjeseci nakon poroda pozirala u glamuroznom izdanju: Pokazala je liniju i izbacila nogu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
30.08.2021.
u 08:30

Lijepa voditeljica najčešće na Instagramu s pratiteljima dijeli fotografije sa snimanja emisije, ali ovaj put pozirala je u glamuroznom izdanju.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Maja Ciglenečki (33) prije nešto malo više od sedam mjeseci drugi put je postala majka. Lijepa voditeljica najčešće na Instagramu s pratiteljima dijeli fotografije sa snimanja emisije, ali ovaj put pozirala je u glamuroznom izdanju.

Naime odjenula je dugu usku svečanu haljinu koja joj je naglasila liniju, koja i sedam mjeseci nakon poroda izgleda savršeno. 

 

Maja je pokazala i nogu, a fotka već broji stotine lajkova i brojne pozitivne komentare. 

Inače, Ciglenečki nam je otkrila kako se vratila u formu nakon trudnoće.

- Kilogrami su nakon poroda odlazili istim tempom kojim sam ih i dobivala u trudnoći. Trudim se hraniti zdravo i provoditi vrijeme na svježem zraku koliko je to moguće. Za konkretne režime tjelovježbe nisam imala vremena, no nadam se da će se i to uskoro promijeniti - kazala je.

Sa suprugom Bojanom Maja ima trogodišnjeg sina Luku, a na samom početku je otkrila da ju je ova trudnoća iznenadila, no da se cijela obitelj veselila prinovi.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
08:46 30.08.2021.

Umjesto da je sa vlastitom bebom rađe se naslikava na televiziji, to govori o kakvoj osobi se radi

Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:34 30.08.2021.

Voditeljica??Čega??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije