Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Maldivima

Maja Šuput konačno pokazala i svoju treću vjenčanicu

Foto: Instagram
1/8
06.11.2019.
u 14:54

Maja sa suprugom Nenadom uživa na medenom mjesecu na Maldivima odakle je poslala razglednicu obožavateljima, a na fotografiji nosi vjenčanicu koju joj je dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa na medenom mjesecu na Maldivima. Par se vratio na romantično mjesto na kojem su se i zaručili, a prije šest mjeseci su se i vjenčali na bajkovitom imanju u Istri.

Maja je tada obožavateljima pokazala dvije vjenčanice koje je nosila. Jednu vjenčanicu koju je nosila na dan vjenčanja dizajnirala joj je Matija Vuica, a Nenadu je da izgovorila u vjenčanici koju je za nju dizajnirao njezin dugogodišnji stilist Marko Grubnić.

Pjevačica je imala i treću vjenčanicu koju je tek sada pokazala obožavateljima, a riječ je o vjenčanici koju je za nju dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

- Svaka haljina ima svoju priču pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica koju je za mene radila moja draga Leiu Lou by Alex. Trebala sam je nositi  ujutro  nakon vjenčanja na "white pool partyju " i obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću je prošetati uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene - napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je u vjenčanici snimljena na Maldivima.

Ključne riječi

Komentara 2

IG
Igggy
15:41 06.11.2019.

Može joj i bi kad tupoglavi Rvati dizu kredit da im “pjeva” po svadbama...

ZI
zip123
22:09 06.11.2019.

Zasto je bitna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije