Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA NIŽETIĆ

Uz moj hit najbolje pašu kamenice kao afrodizijak

Luka Nižetić
Foto: Instagram/Luka Nižetić
1/2
09.06.2017.
u 08:38

Suradnja s iskusnim producentom Branimirom Mihaljevićem Luki je dala novi vjetar u leđa i već iznjedrila prvi hit

Luku Nižetića trenutačno možemo gledati u mjuziklu “Mamma Mia!” a za jesen priprema monodramu u režiji Senke Bulić. No prije toga nastupit će na CMC festivalu s novom pjesmom “Lagano”.

– Zahvaljujući Branimiru Mihaljeviću koji potpisuje glazbu i tekstopiscu Faruku Buljubašiću Fayi, snimili smo “Lagano”, pjesmu koja ugođajem, ritmom i modernim aranžmanom pruža nešto drukčiju zvučnu sliku od one kojom sam se dosad predstavljao – kaže Nižetić.

Luka s Branimirom dovršava svoj četvrti studijski album koji publika željno iščekuje.

– Branimir me "pročitao" i dao mi neki novi vjetar u leđa. Odlična je reakcija publike i sretan sam jer vidim da je pjesma vrlo brzo prihvaćena, već je svi pjevaju na koncertima, a prošlo je samo nekoliko dana od njezina objavljivanja – ispričao je Luka, a pjesmu “Lagano” prati i atraktivan videospot sa seksepilnim scenama plesačice Martine Ivanković. Za svoju partnericu u videospotu Luka ima samo lijepe riječi: – Martina je prekrasna, talentirana mlada djevojka koja svuda privlači pozornost. Velika je profesionalka, ali prije svega prijatelj, znamo se već dulje, družimo se pa je snimanje prošlo u ležernom tonu. Moram istaknuti i vrlo talentiran redateljski dvojac Sandru Mihaljević i Igora Ivanovića koji su puni entuzijazma i dobre volje uspješno koordinirali cijelim snimanjem, što je rezultiralo takvim spotom da ga mogu smatrati i najboljim u dosadašnjoj karijeri – govori Luka koji je s Martinom prošle godine snimio spot “Malo fjaka, malo party”. Osim po glazbi, Luka je postao poznat i po gastronomskom umijeću, a ljubav prema kuhanju naslijedio je od majke koja je ukućane naviknula na visoke standarde.

– Osim što volim kuhati, volim i fino pojesti. Veliki sam gurman i spreman sam potrošiti zadnju lipu za neko originalno, zanimljivo jelo. Doživljaj i degustacija kakvoga gastronomskog remek-djela može me uzbuditi i razveseliti kao i odlazak na dobar koncert ili preslušavanje novog albuma. Vrlo slične emocije prožimaju me u oba slučaja – govori Luka koji bi kao ljetni afrodizijak preporučio kamenice koje, kaže, toliko obožava da katkad jednostavno izgubi kontrolu konzumirajući ih. Kada je o ljubavi riječ, otkrio je da je povjerenje ključ svake veze te da ljubav izvlači najbolje iz čovjeka, oplemenjuje ga i daje mu smisao.

– Ne mogu zamisliti život bez ljubavi, potrebna mi je stalno u bilo kojim oblicima i dimenzijama jer taj osjećaj liječi sve.

Komentara 4

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
08:48 09.06.2017.

ako kazrm sta mislim o doticnom i njegovom seksualnom opredjeljenju i muzu dobit cu ban na mjesec dana.

Avatar komentatorx
komentatorx
11:12 09.06.2017.

Luka zašto si za spot uzeo Martinu, a ne npr. Martina.

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
15:14 09.06.2017.

derpe na kvadrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije