Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postali su dobri prijatelji

Lucija Lugomer s pratiteljima podijelila kako se opušta, mentor iz 'Plesa sa zvijezdama' uputio joj šaljivi komentar

Foto: Instagram
1/11
03.07.2022.
u 21:00

Lucija je podijelila da priprema kolač te kazala da je to njezino vrijeme za opuštanje. S pratiteljima je podijelila cijeli postupak pripreme kolača, a nakon toga je objavila i poruku koja ju je nasmijala.

Plus size model i influencerica Lucija Lugomer na svojem je Instagram profilu svojim pratitelji otkrila kako se opušta. Naime, Lucija je s njima podijelila da priprema kolač te kazala da je to njezino vrijeme za nju. S pratiteljima je podijelila cijeli postupak pripreme kolača, a nakon toga je objavila i poruku koja ju je nasmijala. Radi se o poruci Marka Šapine, njezinog mentora iz showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem je Lugomer ove godine sudjelovala. 

- Toliko mlatiš mikserom da ga komotno možeš iskopčati iz struje i dalje će biti savršeno izmiješano - poručio joj je, a ona se nasmijala na taj komentar te ga podijelila sa svojim pratiteljima. 

- Ovaj čovjek - napisala je pored te ostavila emotikon plavog srca i emotikon koji plače od smijeha.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Lucija i Marko drugi su par koji je napustio show, a na svojim društvenim mrežama pokazali su da su postali dobri prijatelji te se njihovo druženje nastavilo i nakon showa. Posljednji ples koji su otplesali u emisiji bio je valcer za koji su dobili 26 bodova.

Dodajmo da Luciju na društvenim mrežama prati 146.000 ljudi, a kao plus-size manekenka izašla je u brojnim poznatim magazinima.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije