Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Nikolina Pišek odgovorila je na optužbe svog svekra i ovo mu je poručila

Foto: Instagram
1/10
03.07.2022.
u 12:35

Miša Grof opet je u medijima u Srbiji izjavio kako Nikolinu zanima samo nova i imovina njegove obitelji te da bi voditeljica mogla u zatvor ako otkrije istinu o njoj.

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović na Instagramu se oglasila nakon što je njezin svekar u medijima u Srbiji iznio nove optužbe o njoj.  - I zatvor bi bio raj naspram ovog. #samodokazi - poručila je Nikolina nakon što je Kurir prenio izjave Vidojevog oca u kojima tvrdi kako bi Nikolina mogla završiti u zatvoru ako on s javnosti podijeli informacije koje zna o njoj.

- Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhićena - poručio je Miša Grofa. 

Foto: Instagram

-  Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dvije godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel spavati. Ta žena je bila nezasitan, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikure, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno. Kada više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milijune eura. Sinu nikada nisam rekao ni riječ, želio sam samo da on bude sretan, iako sam bio svjestan svega. - rekao je Miša Grof u intervju koji prenosi Kurir.

Dodao je kako Nikolina želi doći do imovine i novaca koji pripadaju njegovoj obitelji te da želi doći u posjed dnevnika koje je Vidoje pisao, a nalaze se u sefu Miše Grofa.

 

Komentara 25

HI
hiohio
13:05 03.07.2022.

Normalno da je bila zbog love, da nije htjela lovu za veselog smetlara bi se udala.

DU
Deleted user
13:16 03.07.2022.

Sevke,Pišekica,ona Ida...jbg. kad odeš na bliski istok i das guzicu "kraljevima ovog i onog",,sve notirnim gancima i balkanskim muljatorima i krimosima, dobiješ takve rezultate u tim jednačinama.Ne razumijem samo čemu te nebitne persone zaslužuju članke na portali VL?

LL
lijepa_li si
13:44 03.07.2022.

ne bi se štel izjašnjavat, dok vlatkica ne iznese svoj pravorijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije