Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u istri

Lejla Filipović (44) zaludila pratitelje fotkom na kojoj je istaknula svoje duge noge

Foto: Instagram
1/13
14.09.2021.
u 22:00

Supruga Tarika Filipovića može se pohvaliti dugim vretenastim nogama pa joj takva vrsta hlačica lijepo pristaje, a stajling Lejla je nadopunila s torbom i sunčanim naočalama.

Bivša Miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića (48), Lejla Filipović (44) trenutno boravi u Istri, točnije Balama, a pozirala je u mladenačkoj i jednostavnoj ljetnu kombinaciji sastavljenu od bijele košulje i kratkih traper-hlačica svjetloplave boje te visokih trendi svijetlih čizama od brušene kože.

Supruga Tarika Filipovića može se pohvaliti dugim vretenastim nogama pa joj takva vrsta hlačica lijepo pristaje, a stajling Lejla je nadopunila s torbom i sunčanim naočalama.

Foto: Instagram

"Ma da, lako tako", napisala joj je glumica Nataša Janjić. "Ljepotice", "Ludilo", "Vauu", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, supružnici Filipović svoju ljubavnu priču započeli su prije 15 godina nakon što se bivša miss Hrvatske rastala od Dade Majolija, brata izbornice ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dinu, a s voditeljom Tarikom Filipovićem ima sina Armana.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Maui
00:11 15.09.2021.

(Lejla) ne odmara u Istri nego SE odmara u Istri. Pišite hrvatski.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:19 15.09.2021.

Jel to žena onog glumca?

BT
BTW
08:26 15.09.2021.

Da, slikanje za društvene mreže može biti zaista naporan posao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije