Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svašta joj zamjera

Tyga se osvetio Kylie Jenner zbog prekida, sve je rekao u novoj pjesmi

Kylie Jenner
Foto: Promo
1/4
06.06.2017.
u 14:56

Reper je u novoj pjesmi "Playboy" ispričao kako je izgledala njegova dvogodišnja veza s 19-godišnjom Kylie

Veza najmlađe sestre klana Kardashian - Jenner 19-godišnje Kylie i repera Tyge bila je turbulentna.

Tijekom dvije godine veze par je nekoliko puta prekidao i opet se mirio, a prije nekoliko mjeseci su opet prekinuli i odlučili da povratka  staroj ljubavi nema. Ta odluka očito nije bila jednostavna i Tygi nije najbolje sjela i svoje nezadovoljstvo i bijes odlučio je iskazati stihovima. U novoj pjesmi "Playboy" očito je da mu je kao inspiracija poslužila Kylie i njihova veza.

Između ostalog u pjesmi kaže kako bi ga nazvala čim bi prekinuo liniju i da bi mu uvijek dopuzala natrag. Možda je tako bilo prije, ali Kylie je, za razliku od Tyge, očito krenula dalje jer je u novoj vezi i opet ljubi repera. Riječ je o Travisu Scottu s kojim se viđa već neko vrijeme. 

 

Komentara 1

LI
liliZG
14:41 05.02.2018.

malo sam proučila tekst pjesme i kolko ja tu vidim, djevojka se konačno riješila dečka koji ju je konstantno omalovažavao i ponižavao i na žalost trebalo je proći neko vrijeme da to sama shvati i pokaže mu leđa, .. tata famozna osveta u vašem naslovu , nisam sigurna da bih je to tako nazvala, čovjek je ponizio sam sebe priznajući kakvo je zapravo bio smeće prema Kylie.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije