Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začepljenje karotida

Ksenija Urličić nakon operacije puštena kući: 'Nije mi bilo svejedno kada sam čula dijagnozu'

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/16
24.04.2023.
u 20:01

Legendarna televizijska urednica susrela se s dijagnozom začepljenja karotida zbog koje je i operirana, a posebno se uplašila kada je saznala da je ovo stanje može dovesti do moždanog udara.

​Legendarna televizijska urednica Ksenija Urličić (83) posljednja tri tjedna provela je na bolničkom liječenju, a sada je otkrila što se dogodilo. Ksenija je kazala kako je sve počelo dvoslikom nakon čega je potražila liječničku pomoć.

- Vidjela sam povremeno dvostruku sliku, pa sam, kako to nije prestajalo, otišla na pregled oftalmologu. Mislila sam da mi nešto nije u redu s očima, na kraj pameti mi nije bilo da je problem još teži – rekla je legendarna urednica za Jutarnji list te dodala da su joj liječnici nakon niza pretraga dijagnosticirali začepljenje karotida zbog čega je i operirana.

- Nije mi bilo svejedno kada sam čula dijagnozu, tim više što sam doznala kako začepljenje vratnih žila može u konačnici prouzročiti i moždani udar – dodala je te kazala da je potom operirana u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice. 

- Sada sam već sasvim dobro, oporavila sam se od svega i promijenila režim prehrane. Umjesto jako začinjenih jela na mom jelovniku sada su juhice, lešade, sve ono zdravo što ja donedavno baš i nisam jela. Uz to, sasvim sam izbacila i cigarete. Nisam ja ni prije puno pušila, ali sada više za mene nema ni cigarete uz kavicu. Priznajem, baš sam se uplašila – otkrila je Ksenija za ovaj medij. 


Inače, legendarnu televizijsku urednicu prije nekoliko mjeseci imali smo prilike vidjeti na Dori u Opatiji. Nakon što je za našeg predstavnika na Euroviziji proglašen riječki bend Let 3, nastup benda prokomentirala je i žena koja je Doru osmislila.

- Neka nam dragi Bog pomogne - prvo je Ksenija rekla za Let 3 te dodala:

-  Oni su računali na eksces i to je prošlo. Baš kao i Konstrakta prošle godine. I to je veliki iskorak s obzirom na to da godinama nismo postigli dobre rezultate na Euroviziji, ovo je nešto apsolutno drugačije.

Kazala je i kako će ova pjesma sigurno privući pozornost, no za prolaz nije sigurna.

- Pjesma, osim te poruke, ne nudi mnogo, mislim da ne bih prognozirala visoku poziciju na Euroviziji - kazala je tada.

Prije Dore u jednoj je radijskoj emisiji otkrila i tko su bili njezini ovogodišnji favoriti među kojima se nisu našli riječki rokeri. Od ponuđenih izvođača, izdvojila je Eni Jurišić

- Mene je Eni Jurišić osvojila strašno. Je li zbog izvanredne pjesme koju je Matija Cvek napisao, ali čini mi se kao jedna zrela pjevačica, jer vi na Euroviziju ne možete poslati „polupjevača“. To je preveliki izazov, velika trema, prevelika odgovornost za nekoga tko nije zreo. Koliko je Eni zrela, ne mogu prosuditi, ali ima jako puno šarma i dobar glas – rekla je tada.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Makbe
15:09 28.04.2023.

Zaslužna je za puno dobrih projekata na HRT-u. Dobra, pametna, smirena i lijepa žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije