Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi dani

Kraljica vidjela malog princa pa ga odveli u posjet kod bake i djeda

kraljica Elizabeta (1)
Foto: REUTERS/Pixsell
1/8
24.07.2013.
u 15:51

Princ William i Kate Middleton živjet će sa svojim sinom u luksuznoj palači u centru Londona u kojoj je živjela i kraljica Viktorija koja je kraljicom postala sa samo 18 godina. Ondje ga je danas posjetila kraljica Elizabeta II.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea proveli su prvu noć u svom domu u Kensingtonskoj palači sa svojim novorođenim sinom, a malog princa danas su prvi put vidjeli kraljica Elizabeta II. i princ Harry. Prabaka ga je posjetila u njegovu novom domu gdje se zadržala oko pola sata. Osim kraljice, malog princa vidjeli su i tetka i stric, odnosno princ Harry i Pipa Middleton.

Kada su oni napustili palaču, princa su Kate i William odveli u posjet baki i djedu, odnosno Carole i Michaelu Middleton.

Princ William i Kate Middleton živjet će sa svojim sinom u luksuznoj palači u centru Londona, u kojoj je živjela i kraljica Viktorija koja je kraljicom postala sa samo 18 godina.

U istoj je palači živjela i princeza Diana s obitelji, a tamo će sada živjeti i njezin unuk.

Novorođeni princ bit će udaljen od objektiva fotoaparata jer u palači i oko nje ima dovoljno prostora da se majka Kate s njim šeće bez straha da će njihove fotografije procuriti u javnost.

>> CNN: Kate je briljantna kraljevska ličnost jer je rodila dječaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije