Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj braka

Kobna sedma godina: Razvode se Robert Zuber i Diana Roko

roko zuber
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
08.01.2014.
u 09:13

Brak je, navodno, u krizi od prošlog ljeta, a nedavno se Robert Zuber iselio iz zajedničkog stana

Sedma godina braka bila je kobna za poznati novinarski dvojac s HRT-a. Novinar i urednik Robert Zuber razvodi se od supruge Diane Roko, piše Story.

– Smatram da pitanja koja se tiču moje obitelji imaju pravo znati članovi te obitelji, nitko drugi. Vjerujem da ćete razumjeti i moju želju da tako ostane i ubuduće – komentirao je Zuber glasine o razvodu.

Brak je, navodno, u krizi od prošlog ljeta, a nedavno se Zuber iselio iz zajedničkog stana. Par, koji ima četverogodišnjeg sina Mihu, vjenčao se 2007. godine u crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku pred brojnim prijateljima i rodbinom.

>>Četveromjesečni sin Miho u prvoj šetnji gradom

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
10:50 08.01.2014.

To nisam očekivao od osobe koja nas je toliko medijski kritizirala ako smo drugačije mislili, prihvaćali, tolerirali ili rješavali dnevne životne probleme i sada vidi njega umjesto da se potrudi da On ne čini pogreške u životu, da ne nanosi životnu bol drugima koju je i On prošao u djetinjstvu, sada napušta ženu koja će se nekako snaći ali niko ne razmišlja o djetetu, koje u krajnjem slučaju ipak bude poznavalo oca, koji ih je napustio. Nije dovoljno da se osoba promjeni samo fizički već je potrebno i u glavi, da bi bila malo drugačija, bolja, malo tolerantnija inače to ti je recept za dugogodišnju zajednicu ili partnerstvo koja se zove brak.

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
10:36 08.01.2014.

A tko je taj Robert Zuber?

JH
Jasna Horvat
10:23 08.01.2014.

Tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije