Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali frajer: HTV-ov novinar uživa u očinstvu

Četveromjesečni sin Miho u prvoj šetnji gradom

Robert Zuber prosetao gradom sa zenom i dijetetom.
Pixsell
05.10.2009.
u 18:34

Maleni Miho, novinarev drugi sin, na svijet je došao u lipnju, a ime je dobio po Dianinu ocu Dubrovčaninu Mihu Roku. Inače, Robert iz prvog braka ima sedmogodišnjeg sina Zina koji s majkom živi u Puli.

Iako je najbolniji dio privatnog života 32-godišnji HTV-ov novinar i urednik Robert Zuber bez cenzure ispričao u svom dokumentarnom filmu o potrazi za biološkim roditeljima, kad je u pitanju njegova roditeljska uloga, Robert javnost već godinama časti šutnjom.

Tako je bilo i na naš upit o četveromjesečnom Mihu kojeg je poznati novinar s ponosom predstavio slučajnim prolaznicima i prijateljima u središtu metropole.

Tatini mališani

– Bila je to Mihova prva gradska šetnja koja ga je jako razveselila. U posjet nam je ovih dana iz Dubrovnika stigla Dianina majka pa smo svi zajedno popili kavu u centru grada. To je sve što mogu reći. Strogo se držim pravila da o svojoj obitelji ne pričam u javnosti – objasnio nam je Robert.

Maleni Miho, novinarev drugi sin, na svijet je došao u lipnju, a ime je dobio po Dianinu ocu Dubrovčaninu Mihu Roku. Inače, Robert iz prvog braka ima sedmogodišnjeg sina Zina koji s majkom živi u Puli i tatu redovito posjećuje u Zagrebu. Bivša dopisnica HTV-a Diana Roko i Zuber upoznali su se 2005., a vjenčali dvije godine poslije u Dianinu rodnom Dubrovniku.

Uvrnuti humor

Na pitanje čime je osvojio suprugu Robert je jednom prilikom odgovorio: pomaknutim smislom za humor, djetinjom naivnošću i iskrenošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije