Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI LI ONA?

Kakva nostalgija! Ovako je izgledala prije 15 godina jedna od najljepših Hrvatica

Foto: Instagram
1/9
06.07.2020.
u 17:33

Prije 15 godina u reality showu Survivor natjecala se bivša manekenka Iva Jerković.

Vrijeme leti, ali čini se ne i za nju! Prije 15 godina manekenka Iva Jerković pojavila se u reality showu Survivor koji se snimao na otoku Mljetu i gdje su kandidati prolazili kroz različite psihičke i fizičke napore kako bi osigurali imunitet i ostanak u showu. Iva je uspjela izdržati u tim uvjetima 20 dana, a tada joj je najteže palo jer je bila udaljena od svojih prijateljica i dečka te cigareta.

Show je napustila zbog zdravstvenih problema, a kasnije je za medije objasnila da se s bivšim kandidatima ne vidi i ne čuje. Jednom prilikom rekla je kako su prije polaska na otok otišli u nabavku prezervativa, iako, tvrdi Iva, nisu im služili za seks, već su ih ponijeli za "svaki slučaj", ako za nešto drugo zatreba.

04.05.2005., Tuheljske Toplice - Finalisti prvog hrvatskog reality showa Survivor: Odisejev otok. Iva Jerkovic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Inače, iva je u veljači ove godien rodila djevojčicu Rinu Ami. RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti naa skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote. Sada, nekoliko mjeseci nakon poroda za RTL je progovorila o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

04.05.2005., Tuheljske Toplice - Finalisti prvog hrvatskog reality showa Survivor: Odisejev otok. Iva Jerkovic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

"Ime smo dali baš u trenutku kada smo ga išli prijaviti. Uopće nisam znala kako će se dijete zvati. Rina je bilo prvo ime koje mi je zapelo za oko", pojasnila je kako je došlo do imena. Otkrila je da joj porod nije bio baš lagan i da je željela roditi prirodnim putem, no stvari su se zakomplicirale pa nije mogla ispuniti tu želju.

"Pupčana vrpca se omotala oko vrata tako da sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije A progovorila je i o vjenčanju s Josipom. "Mi smo već toliko dugo zajedno da naprosto mislim da vjenčanje ne bi ništa promijenilo. Mislim da naša mala zajednica već jest obitelj i da za to ne treba neki potpis", zaključila je. 

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Ključne riječi

Komentara 2

PI
Piksy
22:41 06.07.2020.

Kako godine idu sve su izoperiranije ...tu na ovim slikama od prije 15 god je cisto normalna i prirodna

PE
PetrusManus
19:37 06.07.2020.

Dok je estetske kirurgije biti će i ljepote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije