Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Nitko nije ni znao da je trudna! Simona rodila četvrto dijete: 'Čekali smo te u tišini srca'

Foto: Facebook
1/7
06.07.2020.
u 14:18

Simona je još jednu djevojčicu dobila sa suprugom Stanislavom Mijokovićem s kojim ima sina Joshuu i kći Amaliju, dok iz braka s Antom Gotovcem ima kći Gabrielu.

Simona Mijoković, bivša Gotovac, rodila je svoje četvrto dijete. Bivša reality zvijezda na svijet je donijela djevojčicu, a sretne vijesti otkrila je na društvenim mrežama iznenadivši mnoge jer je trudnoću dobro skrivala. Simona je još jednu djevojčicu dobila sa suprugom Stanislavom Mijokovićem za kojeg se udala u svibnju 2016. godine i s kojim ima sina Joshuu i kći Amaliju, dok iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kći Gabrielu. Četvrtoj kćeri ime je dala Zvjezdana, u sjećanje na pokojnog fra Zvjezdana Linića zahvaljujući kojem se preobratila i iza sebe ostavila život pun poroka i skandala.

1/9

Simoninu objavu prenosimo u cijelosti:

- Dobrodošla Zvjezdana

Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu . Zato dajem svu hvalu i slavu Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju ;

'Cijelim bićem svojim blagoslivljam Vječnoga !  Neka slavljeno bude sveto ime tvoje Gospodine jesi nam udijelio dragocjeni dar novoga života. Neka tvoj blagoslov bdije nad Zvjezdanom. Ispuni njen duh mudrošću ljubavlju i milosrđem , neka ti služi u sve dane svojega života i nauči prepoznavati Tvoju veliku ljubav prema njoj . Hvaljen budi zbog povjerenja i prepuštanja
Zvjezdane u naše ruke, neka te slave čete anđela i svi narodi . Ljubljeni Isuse , Spasitelju , Otkupitelju , Sine Boga Živoga Ti činiš tako velika čudesa , hvala Ti i sva slava . '

Danas u zoru stigli smo u bolnicu- u 5.45 h krenuli , pripremili me i ujutro rodila sam novo čudo Božje Ljubavi ,
došla je Zvjezdana u moje naručje.
Ljubljena moja kćeri Zvjezdana ;
Čekali smo te u tišini srca , skrovitosti našeg doma , molitvi zahvale i radosnog osmjeha svih ovih 9 mjeseci.
9 mjeseci milostne i uredne trudnoće!

Foto: Daniel Pavlić

Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih 9 mjeseci tišine darovao , a posebno i svećenicima i časnim sestrama koji su nas pratili molitvom i svima koji su prikazivali brojne mise za Zvjezdanu i mene . Stostruko primili. U mom ste srcu i molitvi zahvale čuvani vječno .

A tu je i moj najdraži pater Zvjezdan! Svojim zagovorom nas čuvao .
Patere Zvjezdane , a sada osim sto živiš u mom srcu vječno , i molitvi zahvale svaki dan i tvoje ime nosi moje 4 dijete . I dok god dišem svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k Izvoru života - Isusu mom
Spasitelju i Otkupitelju .
A posebno ću i mojoj Zvjezdani pričati o tebi kako je dobila ime po velikom i predivnom svećeniku koji je njenu mamu doveo do Isusa .

Isuse hvala Ti - napisala je Simona.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar @proma-trač
@proma-trač
16:42 06.07.2020.

Želim vam prije svega puno Božjeg blagoslova. Vi znate i sami da vam drugo ništa neće ni trebati.

PU
Pulchrum
16:07 06.07.2020.

Nevjerojatno je koliko se ta žena promijenila.

WA
Wayback
14:44 06.07.2020.

Dirljivo, cestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije