Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA MANEKENKA

Kako se Helena Šopar snašla u ulozi visoke svećenice?

helena Šopar
Foto: Promo
1/4
21.02.2018.
u 11:17

Stigao je novi broj Ellea čiju naslovnicu krasi hrvatski supermodel Helena Šopar koja se za ovu prigodu našla u neobičnoj ulozi

Poznata hrvatska manekenka Helena Šopar za naslovnicu novog broja Elle magazina inspiriranog tarotom uskočila u ulogu visoke svećenice odjevena u raskošnu Envy Room haljinu te top i oglavlje od tila iz privatnog vlasništva stilistice.

Tu i sve ostale odjevne kombinacije osmislila je stilistica  Ana Nikačević, a fotoaparatom ovjekovječio  Filip Koludrović. Helena Šopar je tako osim odjeće inspirirane kartom visoke svećenice, nosila i kombinacije inspirirane kartama ljubavnici, smrt, mjesec, carica, vrag, sunce, snaga i pustinjak. Kako to izgleda i kako se Helena našla u svim spomenutim ulogama otkrijte u novom Elleu koji ovog mjeseca dolazi u raskošnom izdanju na  više od 200 stranica!

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nikomah95
12:01 21.02.2018.

Opet sotonistička propaganda! Do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije