Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manekenka osvaja film

Helena Šopar u New Yorku upisuje glumu, a uzor joj je Audrey Hepburn

Helena Šopar
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
03.11.2013.
u 16:10

U siječnju ima američku premijeru filma Dominika Sedlara “In Between Engagements” u kojem glumi uz Armanda Assantea, a potom se baca dalje u glumačke vode

Uspješne manekenke nerijetko postanu glumice pa izuzetak nije ni naša Helena Šopar. Već sedam godina dom joj je New York, a zatekli smo je u Zagrebu, kamo je došla preuzeti Elleovu nagradu za model godine. Otkrila nam je tada i nekoliko novina. – U siječnju je u New Yorku premijera filma Dominika Sedlara “In Between Engagements” u kojem glumim, a potom tamo upisujem i studij glume – kaže Helena. U filmu glumi uz bok glumačkom veteranu Armandu Assanteu, a njezina je ikona, kako stilska tako i glumačka, kaže:

– Audrey Hepburn. Na modnim snimanjima mi kažu da sam joj čak i nalik. Ona mi je bila inspiraciju i za odjevnu kombinaciju koju baš imam na sebi, a koju su smislile moja mama, sestra i prijateljica Majda.

Helena je od lani u vezi s Dominikom Sedlarom pa, iako ne želi o njemu javno, slatki osmijeh na pitanje o ljubavi odaje sreću. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije